Reţea de traficanţii de droguri, anihilată de „Crima Organizată” UPDATE 1 Ce...

Reţea de traficanţii de droguri, anihilată de „Crima Organizată” UPDATE 1 Ce s-a găsit la percheziţii

2
DISTRIBUIȚI

marijuana-002_0

Amplă operaţiune antidrog declanşată în această dimineaţă, sub coordonarea procurorilor DIICOT, de poliţiştii de la „Crimă Organizată” Caraş Severin în localitatea Moldova Noua.


Anchetatorii au descins la zece adrese ale principalilor suspecţi de trafic cu droguri de risc. Investigaţiile au scos la iveală faptul că liderul grupării a racolat mai mulţi tineri care se ocupau de plasarea dozelor de cannabis clienţilor racolaţi din oraş. Doritorilor le vindeau şi etnobotanice, care erau procurate din Timişoara. La această oră percheziţiile sunt în plină desfăşurare, la finalitazarea acestora, suspecţii urmând să fie duşi pentru audieri la sediul DIICOT Caraş Severin. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Şapte suspecţi au fost ridicaţi pentru a fi duşi la Reşiţa. În urma percheziţiilor au fost descoperite mai multe plante de cannabis şi plicuri cu substanţe psihotrope.

2 COMENTARII

  1. How high 2, acelas,i orica~t s,i oriunde!!!!!!!!!!!!!!!! aaahhhaahmmm ahhssss aaahhhhh iuhui.
    auzi acolo, „la mai multe kilograme” :)) voi aveti ceva la cap sau sunteti pescari?!
    dar si da-le felicitari la toata echipa stiu eu… cu un rasarit de soare, cu sanii mamei tale, niste algoritme din matrix sau direct mai bine un trofeu de Oskar pentru cea mai „penala” regie.
    Fir bruiat va doresc!!! (ok, si sa vi se cace pasarile in urechi)
    aa inca ceva, Bota daca tot esti pe caterinca in general si nu pe adevar… asa se face da-te-n…lentila

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.