Robu se laudă că a încălzit timişorenii pe principiul „ieftin şi bun”

Robu se laudă că a încălzit timişorenii pe principiul „ieftin şi bun”

2
DISTRIBUIȚI

robu maini 14

Primarul Nicolae Robu a explicat astăzi că facturile emise de Colterm pentru perioada 18 ianuarie – 18 februarie au scăzut cu 30 de procente faţă de anul trecut, graţie strategiei pe care cei de la Colterm au aplicat-o după sugestia sa. „Pot să vă spun suma totală, am confirmarea de la Colterm, s-a facturat o sumă de 22 de milioane de lei pentru 18 ianuarie – 18 februarie 2013, în timp ce pentru perioada similară din 2012 asuma a fost de 30 de milioane, 700 de mii de lei, deci cu circa 30 % a fost mai mică factura.


Principala explicaţie provine din faptul că la Colterm, societatea primăriei, pe care după cum v-am anunțat, am avut-o în atenţie în mod nemijlocit, s-a funcţionat cu o mai bună adaptare la condițiile meteo și s-a folosit în mod predilect drept combustibil cărbunele care este mult mai ieftin decât gazul conform stategiei pe care ne-am stabilit-o. S-a recurs la gaz doar atunci când nu s-a putut face față din punct de vedere tehnic”, a explicat edilul şef.

Primarul a uitat complet de apelul pe care l-a făcut către cetăţeni cerându-le să îşi închidă caloriferele. Pe lângă asta nu a luat în calcul nici faptul că mulţi timişoreni s-au debranşat de la Coletm din cauza facturilor enorme, care ajungeau şi până la 1.000 de lei la apartamentele cu trei camere.

 

2 COMENTARII

  1. da? cred ca ai amnezie don’ primar…luna trecuta am platit 300 Ron la un apartament cu 1 camera…in conditiile in care noi platim si vara pt iarna..cate 200 Ron lunar…prietenii mei la 4 camere au platit 700 Ron…si la fel platesc si ei vara ,pt iarna…asadar mai ganditi-va ! cred ca ne-am inselat cand v-am ales primar !

  2. Eu nu mai stau la bloc, m-am mutat la casa si nu platesc iarna mai mult de 700 de lei (iar vara platesc exact cat consuma aragazul la bucatarie…), desi nu am sub 23 grade Celsius in incaperi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.