Scandal la ACS Poli: managerul sportiv Rosenblum, acuzat că amenință un fotbalist

Scandal la ACS Poli: managerul sportiv Rosenblum, acuzat că amenință un fotbalist

1
DISTRIBUIȚI

eduard_pap_TS0001

Mijlocașul Silviu Balaure a ajuns în mijlocul unui scandal, în care este implicat și directorul adjunct de la LPS Banatul, Călin Ronseblum. Jucătorul este legitimat la grupa de juniori B de la ACS Poli, dar a fost trimis de Călin Rosenblum, care este și manager sportiv la ACS Poli, să joace pentru grupa similară de la LPS Banatul, iar de aici au început problemele.

Silviu Balaure, de 17 ani, este o prezență constantă la naționala de tineret, iar în pregătirea de iarnă a fost inclus de Vali Velcea în lot la două meciuri de pregătire. Fotbalistul este originar din Drobeta Turnu-Severin și a venit să joace la Poli în urmă cu patru ani, la îndemnul lui Romulus Buia, care l-a văzut evoluând și i-a prezis un viitor strălucit în fotbal. De atunci, Balaure a jucat la grupele de la Poli, transferat în urma unei înțelegeri cu Iancu la noua echipă, ACS Poli. Balaure este elev la Liceul cu Program Sportiv Banatul, dar nu a jucat până acum la echipele liceului. Cum grupa de juniori B de la LPS are șanse bune să fie campioană, Călin Rosenblum a vrut să facă schimb de doi jucători între ACS Poli și LPS, pentru ca aceștia din urmă să aibă șanse mai bune la titlu. Cei de la Banatul i-au dorit pe Balaure și Dalea, iar în cazul mijlocașului de la Severin, situația s-a complicat, deoarece jucătorul nu dorește să meargă să joace trei luni la altă echipă.

Înainte de ultimul meci în care a jucat Balaure, sâmbătă, Călin Rosenblum a discutat cu jucătorul si i-a spus că trebuei să joace următoarele trei luni la LPS Banatul, sub formă de împrumut.


Directorul adjunct susține că nu l-a amenințat pe fotbalist. ”Eu i-am spus că are 45 de absențe nemotivate, iar la 40 poate fi exmatriculat. Balaure nu a adus motivări de la lotul național, e arogant și are o părere prea bună despre el. I-am spus despre absențe pentru că vroiam să îl aducă pe tatăl său să vorbim, pentru că nu reușsesc să discut cu el, mi s-a zis mereu că e la lucru și nu poate veni la Timișoara”, ne-a declarat Călin Rosenblum.

Tatăl jucătorului, rămas la Severin, are însă o altă poveste. Acesta a spus că sâmbătă a fost la Timișoara și l-a căutat pe Călin Rosenblum la meci, dar nu l-a mai găsit. ”Eu am fost sâmbătă când a avut băiatul meci, dar domnul Rosenblum era plecat. Eu nu cred că Silviu este prost crescut cum spune domnul director adjunct, copilul meu este un băiat cu bun-simț și nu cred că se pune problema absențelor, pentru că a fost la lot. Dacă ar fi așa, nu ar avea note bune. Domnul Rosenblum nu trebuia să vorbească așa cu băiatul înainte de meci, trebuia să dicute prima dată cu mine, mai ales că e încă minor. Noi am făcut sacrificii, e plecat de la 13 ani de acasă să joace la Poli. Copilul este talentat și eu știu că antrenorul și-l dorește de la grupa de juniori A de la ACS Poli (nr. Cristi Contescu) și nu vrem ca el să facă un pas înapoi. De Silviu s-au interesat mulți și dacă vroiam, îl puteam duce la altă echipă”, a declarat Ion Balaure, pentru PRESSALERT.RO. Tatăl jucătorului a precizat că mijlocașul nu are niciun impresar, pentru că cei de la club  l-au sfătuit să mai aștepte câțiva ani. Ion Balaure a spus că așteaptă acum să revină fotbalisutl de la lotul național și îl va căuta din nou pe Călin Rosenblum să rezolve problema.

1 COMENTARIU

  1. Rosenblum este pus de PSD si nu poate sa fie dat afara decat de PSD. Nici macar domnul primar nu are nicio putere in privinta dansului, indiferent cat este de compatibil, hot, prost manageri, etc…

    Cu astfel de manageri, in momentul in care se vor reduce sau vor disparea milioanele de euro finantare de la stat, automat aceasta echipa o sa aibe soarta echipei lui Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.