Bază de date cu medici veterinari pentru proprietarii de animale care nu...

Bază de date cu medici veterinari pentru proprietarii de animale care nu sunt de rasă

0
DISTRIBUIȚI

daniflor17

Pentru că o parte dintre stăpânii câinilor care nu sunt de rasă din Timişoara habar nu au unde pot să-şi sterilizeze animalul, Asociaţia Pet Hope le sare în ajutor. În acest sens, reprezentanţii asociaţiei pentru protecţia animalelor doresc să creeze o bază de date care să conţină informaţii despre preţurile operaţiilor de sterilizare în clinicile private şi despre cabinetele veterinare care oferă reduceri de preţuri şi gratuităţi.


Baza de date va putea fi accesată în mod gratuit de către orice stăpân de animale. „Facem apel către medicii veterinari să ne ajute cu furnizarea informațiilor solicitate de timișoreni și, împreună, să sprijinim sterilizarea cât mai multor animale metise, a căror pui, n-ar avea altă soartă decât abandonul pe domenul public”, transmit reprezentanţii Asociaţiei Pet Hope.

Vă reamintim că, în urmă cu o lună, Consiliul Local Timişoara a votat o hotărâre care prevede faptul că în următoarele şase luni toţi timişorenii care deţin câini metiși trebuie să îi sterilizeze. Cei care nu respectă această prevedere riscă amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 de lei. Asociaţia Pet Hope a dorit să dea o mână de ajutor proprietarilor de animale care nu îşi permit să îşi sterilizeze câinii şi a lansat campania „Fost maidanez, devin legal”, în cadrul căreia sunt sterilizate 60 de animale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.