Campanie PRESSALERT.ro: ÎNVINGĂTORII

Campanie PRESSALERT.ro: ÎNVINGĂTORII

0
DISTRIBUIȚI

lumanare alb negru

Cei mai religioși dintre noi știu că Săptămâna Patimilor înseamnă ceva mult mai profund decât imaginea lui Isus cu ochi albaștri pe care ne-o dau televiziunile și reclamele în perioada de dinaintea Paștelui.


Pentru ei, sunt zilele în care Cineva a suferit, doar ca spre final să iasă victorios și, literalmente sau nu, să se înalțe deasupra celor care l-au hulit și l-au iubit. Dincolo de polemicile biblice, povestea unui Mesia care continuă să fie contestat chiar și la mai bine de două mii de ani de la nașterea sa înseamnă, în primul rând, o metaforă pentru spiritul uman. Pentru cea mai curată parte a sa. Este povestea Omului prin excelență, care învinge neîncrederea, soarta, ura, balaurii. Iar dacă vă uitați în jur, veți realiza că măcar una dintre cunoștințele voastre a trecut, mai bine sau mai rău, peste “cumpene”, cum le spuneau bunicile noastre. Dovadă că, dacă există divinitate, atunci cu siguranță îi sărută pe frunte pe acești oameni în fiecare dimineață.

Începând de mâine, PRESSALERT.ro vă prezintă poveștile unor oameni care au primit o a doua șansă. Mai bine zis, și-au făurit-o singuri, iar astăzi își pot istorisi Golgotele ca pe niște vise urâte, care au lăsat, însă, urme. Sunt personaje care au avut forța de a merge, de a râde, de a iubi din nou, învingători în lupta cu Patimile vieții lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.