Concert de botez pentru Rusty, „inima“ timişorenilor de la Desant

Concert de botez pentru Rusty, „inima“ timişorenilor de la Desant

0
DISTRIBUIȚI

Print Screen Winner

Concursul iniţiat de membrii trupei timişorene Desant pentru a găsi un nume pentru mascota trupei, care e prezentă pe primul material discografic al muzicienilor, “Joc de noroc“, a luat sfârşit.


Din cele peste 100 de variante propuse de fanii trupei de pe Facebook,  membrii trupei au ales numele Rusty, care a fost propunerea lui Claudiu Ibanez. Câştigătorul concursului se va alege cu o serie de premii din partea  formaţiei, ce includ un kit branduit Desant (CD cu autografe, tricou şi un hanorac) şi posibilitatea de a urca pe scenă alături de ei la concertul de „botez“ al mascotei, care va avea loc în data de 10 mai la clubul Daos. Ca un adevărat „godfather“, câştigătorul concursului va avea intrare liberă la concert împreună cu un însoţitor, acces backstage şi-n plus acces gratuit la toate concertele trupei în viitor.

“Am primit peste 100 de propuneri de nume. A fost destul de greu să alegem, pentru că multe dintre ele au fost foarte bune. Le mulţumim tuturor celor ce au răspuns la provocarea noastră. Într-un final, am ales numele de Rusty. În afară de faptul că am simţit toţi că se potriveşte mascotei noastre, ştim că rugina mănâncă şi cel mai greu metal. Noi dorim ca muzica noastră să lucreze şi să atingă şi cea mai «grea» inimă care bate în ritmul rock”, ne-a declarat Benny J. Morgan, managerul trupei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.