„Panterele roz” au pierdut la scor cu ICIM Arad

„Panterele roz” au pierdut la scor cu ICIM Arad

0
DISTRIBUIȚI

danzio=teleorman08

Baschetbalistele de la Danzio au fost din nou mai degrabă pisici domestice în confruntarea din această seară cu ICIM Arad, prima din sferturile play-out-ului, pierdută cu 90-44. Echipa a demonstrat că nu își dorește să pună probleme formației care a terminat sezonul regulat pe locul doi, că se mulțumește cu locul şapte și că se gândește mai degrabă la penultimul turneu U23 ce începe duminică la Craiova.

Arădencele veneau după eliminarea din sferturile Cupei României, unde rivalele de la Târgoviște au fost mai puternice.


Danzio nu a fost însă o problemă pentru echipa lui Dan Moraru, după cum reiese din scorul pe sferturi: 28-14, 18-8,25-12, respectiv 19-10. Bănățencele nu au reușit să fie nici măcar o singură dată la conducere. Tiffany Brown a fost cea mai bună marcatoare, cu 11 puncte, urmată de Bianca Blanaru, care demult nu a mai înscris 8 puncte. Biljana Pesovic, care făcea recorduri cu Oradea, a marcat doar 4 puncte cu Aradul. Din tabăra gazdelor, Monika Brosovsyky  a marcat 19 puncte, Chrissy Givens 18, iar Jeniffer Risper, 13 puncte.

De duminică, BCM Danzio joacă al patrulea turneu U23, la Craiova, amânat în urmă cu câteva săptămâni. Aici, ”panterele roz” se vor confrunta cu celelalte trei echipe din campionatul de tineret, Olimpia București, Universitatea Cluj și SCM Craiova. Meciurile se vor juca timp de trei zile, de duminică până marți. Timișoara este liderul campionatul sub 23 și dacă va obține trei victorii la rând, va fi deja campioană, înainte de turneul decisiv de la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.