Profesorul Cioca, trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată....

Profesorul Cioca, trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată. Vezi de câte fapte este acuzat

3
DISTRIBUIȚI

CIOCA MEDICINA 1

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a finalizat ancheta în dosarul în care conf.dr. Daniel Cioca de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara a fost arestat la începutul lunii februarie fiind acuzat că a cerut, în repetate rânduri, şpagă de la studenţi pentru a-i trece examenul.


Anchetatorii au monitorizat biroul acestuia, care era  titular la biologie celulară şi moleculară,  şi au înregistrat momentele în care acesta primea plicuri cu bani de la studenţi. Procurorii au susţinut în baza probelor pe care le au că “ învinuitul este interesat numai de bani, refuzând un cadou adus de o persoană de sex feminin în data de 04 februarie 2013 („nu veni cu cutiuţe”)”. În timpul audierilor şi alţi studenţi au recunoscut faptul că s-au dus să-i dea bani lui Cioca pentru a nu avea probleme la examen. Conform rechizitoriului, Cioca a fost trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuată, fiind acuzat de săvârşirea a nu mai puţin de 20 de acte materiale. Tribunalul Timiş va decide mâine, la verificarea legalităţii stării de arest, dacă se mai impune menţinerea în arest a lui Daniel Cioca, care până acum nu a recunoscut acuzaţiile care i se aduc.

3 COMENTARII

  1. Maine 04.04.2013 acest infractor cu fata de papa-lapte,trebuie pedepsit exemplar,dupa metoda:numar studenti x ani de catedra=zeci de mii de marci,dolari,euro=confiscarea averii=puscarie cu executare !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.