Rugbyştii timişoreni se întăresc pentru întâlnirea cu „militarii” de la Steaua. Unde...

Rugbyştii timişoreni se întăresc pentru întâlnirea cu „militarii” de la Steaua. Unde vor juca următorul meci de acasă

0
DISTRIBUIȚI
RUGBY10_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

Timişorenii de la RCM MVT UVT joacă sâmbătă în deplasare la Steaua București în al doilea meci oficial al sezonului. Rugbyştii vor o nouă victorie, dar de data aceasta cu punct bonus ofensiv, și își propun să facă două reprize la fel de bune în meciul cu ”militarii”.

Rugbyștii timișoreni au câștigat ultima dată cu 12-10, cu Baia Mare, dar au jucat bine doar în prima repriză, iar în a doua le-au dat maramureșenilor șansa să se apropie. Antrenorul Chester Williams vrea ca aceast lucru să nu se mai întâmple și în meciul de la București. ”În meciul cu Baia Mare în a doua repriză mai mult ne-am apărat. Am vorbit cu jucătorii și am stabilit să joace la fel timp de 80 de minute cu Steaua. Adversarii de sâmbătă au făcut tot timpul meciuri bune contra noastră, dar știm ce vor încerca”, a declarat Chester Williams. Eugen Căpățână, desemnat jucătorul meciului în partida cu Baia Mare, a precizat că galben-albaștrii vor să obțină de data aceasta o victorie cu punct bonus, ceea ce înseamnă că RCM trebuie să înscrie minimum patru eseuri și să aibă cel puțin şapte puncte în plus faţă de Steaua.


”Sper să luăm de data aceasta și punctul bonus ofensiv și să facem două reprize la fel de bune ca și prima repriză din meciul cu Baia Mare”, a declarat Căpățănă, taloneurul produs 100% al clubului de rugby din orașul nostru.

Steaua a jucat până acum în ambele etape și este liderul la zi al SuperLigii, cu nouă puncte. Roș-albaștrii au trecut cu 27-10 de Dinamo și cu 19-8 de Universitatea Cluj. Echipa din Ghencea s-a întărit față de anul trecut, dar vicepreședintele Dan Dinu spune că bucureștenii nu l-au impresionat până acum. ”Steaua este anul acesta una dintre pretendentele la titlu, dar până acum nu au impresionat. Cu siguranță însă că vom avea un meci dificil, pentru că ei întotdeauna s-au mobilizat în meciurile cu noi”, a declarat Dan Dinu.

Unde se va juca meciul cu Farul Constanţa

Terenul din Ronaț al echipei este impracticabil din cauza ploilor abundente din ultima perioadă. Din acest motiv, clubul de rugby a anunțat că următorul meci de pe teren propriu, cel cu Farul Constanța din 13 aprilie, se va juca, cel mai probabil, pe Stadionul CFR. Pe site-ul SuperLigii a apărut un articol în care se preciza că RCM va juca pe ”Dan Păltinișanu”, dar oficialii au spus că nu au obținut acordul celor de la ACS Poli pentru a juca. ”Cu siguranță, nu vom juca pe «Dan Păltinișanu», pentru că la două zile după meci, în data de 15 aprilie, cei de la ACS Poli trebuie să își omologheze terenul și nu au vrut să îl stricăm. Vom face demersuri să jucăm la CFR”, a precizat vicepreședintele Dinu.

La Stadionul CFR au început lucrările pentru vestiarele echipei. ”Noi vom prezenta un plan de lucrări celor de la Primărie, să vedem dacă le aprobă. Acum am început lucrările la vestiare”, a declarat președintele clubului, Sorin Doda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.