Adjunctul șefului Poliției Timiș, comisarul șef Gheorghe Popescu, pus la dispoziție UPDATE...

Adjunctul șefului Poliției Timiș, comisarul șef Gheorghe Popescu, pus la dispoziție UPDATE Ce s-a întâmplat la şedinţa comenzii inspectoratului

10
DISTRIBUIȚI

gheorghe popescu comisar sef 2 p

Poliția Timiș a rămas, de astăzi, fără unul dintre adjuncți după ce IGPR a decis punerea la dispoziție a comisarului șef Gheorghe Popescu.


Acesta era în cercetare prealabilă alături de alți șefi de structuri din IPJ Timiș în urma unui control declanșat de Corpul de Control al ministrului de Interne după valul de arestări al procurorilor și celor de la DGA în rândul rutieriștilor din județ acuzați de luare de mită. Conform procedurii, Popescu urmează să primească alte însărcinări de la comanda Poliției Timiș. Surse bine informate au declarat pentru PRESSALERT.ro că Popescu nu va ceda și va continua lupta, contestând în instanță decizia de punere la dispoziție.

UPDATE În şedinţa comenzii IPJ Timiş, unde i s-a adus la cunoştinţă decizia IGPR de respingere a contestaţiei la decizia de destituire, comisarul şef Popescu a refuzat orice fel de funcţie de specialist şi, conform procedurii, urmează să rămână la dispoziţia inspectorului şef în următoarele trei luni. Cum postul de adjunct a rămas vacant de astăzi, urmează să fie numit un interimar şi postul să fie scos la concurs,

10 COMENTARII

 1. Dumnezeu sa-l odihneasca pe Puiu Isarescu, daca ar traii, sa spuna cata spaga i-a dat la Gheorghe Popescu, in 24 de ore ar fi la pensie, nelinistit, fara sa continuie lupta.

 2. bah Mihai,
  vez ca te stiu cini ieshti si o satz dau in curand o *UIE sa ne ti minte . si pe mini si pe dom Popescu.
  militzan imputzit ce ieshti. ca cacand trebia sa fi dat afara (cai veolatu biat pe rapandula aia cu peduchi latz si cu boala lu calache din calea aradului!) tot la mine si la popescu ai vinit cu cascheta in mana. ai uitat?

 3. L-a luat de gât pe Popescu, după ce s-a dat la nevastă-sa…

  Despre Gheorghe Popescu se spune că obişnuia să bea la serviciu, iar când aburii alcoolului îi dădeau curaj invita poliţiste în biroul său. Nu pentru a le da ordine de serviciu, ci pentru cu totul alte motive. Unele dintre poliţiste i-ar fi picat în plasă. Altele, cu mai multă personalitate, ar fi ripostat. Niciodată însă nu a putut fi dovedit, în mod cert, că Gheorghe Popescu ar fi abuzat sexual de subalterne. În 2010, comisarul-şef Gheorghe Popescu ar fi ajuns chiar să se bată cu un poliţist de la DGA, G.I.B., după ce soţia acestuia i-ar fi povestit prin ce a trecut în biroul domnului comisar-şef. Poliţista A.B., A.G. după divorţ, a susţinut în faţa soţului că Gheorghe Popescu i-ar fi făcut în repetate rânduri avansuri sexuale. Bărbatul s-a dus glonţ la şeful de poliţie şi l-a luat de gât. Rezultatul a fost dramatic. În urma presiunilor, G.I.B. a trebuit să renunţe la postul din DGA. A dat concurs şi a intrat în magistratură. Acum este judecător în judeţul Bihor. „Nu am nimic de comentat privitor la domnul Popescu. Domnul Popescu este no comment pentru mine. Nu vreau să comentez nici cele întâmplate atunci. Vă rog să o contactaţi pe fosta mea soţie, să vă povestească ea”, ne-a declarat G.I.B. E uşor de înţeles că actualul judecător a confirmat indirect povestea. Fosta sa soţie a trebuit să plece din IPJ Timiş. Ea este, momentan, la o misiune de sprijin a autorităţilor franceze în problema ţiganilor veniţi din România.

 4. Popescu şi-ar fi făcut de cap şi la Poliţia TF…

  În 2005, pe vremea când Gheorghe Popescu, actualul şef-adjunct al IPJ Timiş, lucra la Poliţia TF, se spune că a avut loc un scandal sexual de proporţii, rămas îngropat. Poliţişti din vremea respectivă îşi amintesc că a fost mare scandal după ce Gheorghe Popescu s-a încurcat cu una dintre colegele de serviciu, pe care a hărţuit-o sexual în mod constant. „La acea vreme, femeia a făcut plângeri peste plângeri şi chiar corpul de control al IGPR s-a deplasat la Timişoara pentru a face lumină în cazul de hărţuire sexuală. Îmi amintesc că atunci Gheorghe Popescu a fost sancţionat de corpul de control, dar nu pentru hărţuire sexuală, ci pentru alte lucruri. Această sancţiune nu a fost aplicată pentru hărţuire sexuală, tocmai pentru ca Poliţia TF să nu aibă de suferit din punct de vedere al imaginii”, ne-a declarat S.P., unul dintre poliţiştii cu funcţie mare în acea vreme. Se pare că, din cauza acestei sancţiuni, Popescu nu a avut spor de merit la salariu, timp îndelungat. Poliţista care la vremea aceea lucra la Poliţia TF a plecat la scurt timp pentru a nu mai da ochii cu cel pe care îl considera o brută.

 5. Actualele angajate din IPJ Timiş nu au cum să vorbească

  De suferit au avut şi alte poliţiste care nu au cedat avansurilor sexuale făcute de Popescu, de-a lungul timpului. O altă poliţistă, care în momentul de faţă activează încă în IPJ Timiş, a avut mult de furcă cu actualul şef din Poliţia Timiş. Femeia nu a făcut plângeri, dar mai toţi colegii acesteia ştiu că femeia a fost hărţuită verbal şi psihic de Popescu, pentru a ceda. Şi o poliţistă de la Rutieră a avut de furcă cu Gheorghe Popescu. Cel puţin aşa susţin colegii care au prins frânturi din teribila poveste. Contactată telefonic de ZIUA de Vest, şi aceasta a refuzat să vorbească. E lesne de înţeles de ce a procedat aşa…

 6. Gheorghe Popescu nu vrea să comenteze…

  Adjunctul IPJ Timiş, comisarul-şef Gheorghe Popescu, nu vrea să comenteze acuzaţiile. Ne-a spus însă că cine îi pătează imaginea va trebui să răspundă pentru acest lucru. „Scrieţi, hai, vă aştept! Nu am ce să comentez, voi comenta acolo unde trebuie. Demonstraţi, veniţi cu probe, dacă nu, nicio problemă, şi eu sunt pregătit, de data asta. Nu mai accept toate mizeriile. Cine îmi pătează imaginea, trebuie să răspundă. Nu comentez nimic decât unde trebuie”, ne-a spus, răspicat, Gheorghe Popescu. Era cât pe-aci să-i… cedăm.

 7. ascultati icisha!
  Popescu asta dupe ce ca are izmenele murdare si pute dupe iel a pishu, in plus ie IPOTENT total. in afara de limbe si de begat cu degitu nu mai poate ninica. sa orbesc daca va mint. este clar de ce nu pot iesi in fata. mai ales ca omu’ mo ajutat, ca am fost avansata si am castigat si la solda. alia care-l vb. de rau sunt scroafe ca iel dupa ce se lasa supt (la stremeliagu mort) venia cu prime si avansari. nu ca altii! care ceriau si capatau p8zda si dupe aia si sanctionau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.