AEM Luxten iluminează gratuit rectoratul Politehnicii, clădire “de suflet” a primarului. Cum...

AEM Luxten iluminează gratuit rectoratul Politehnicii, clădire “de suflet” a primarului. Cum îi amenință voalat Robu pe cei de la Elba

0
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpg

Clădirea rectoratului Universităţii Politehnica din Timişoara este mai importantă decât cea a Operei, asta dacă ar fi să judecăm modul în care edilul şef Nicolae Robu a prioritizat iluminarea celor două. La începutul acestei săptămâni, primarul cerea de la firmele Elba şi AEM să ilumineze rectoratul şi clădirea Operei în regim de sponsorizare. Astăzi, Robu a anunţat că  “am primit din partea sociatăţii comerciale AEM o adresă prin care doamna preşedinte îmi comunică faptul că, în urma solicitării publice pe care am lansat-o către două companii care asigură iluminatul public în oraş, a decis să îşi asume în regim de sponsorizare iluminarea rectoratului.


Compania AEM va asigra executarea în regim gratuit a iluminatului la clădirea rectoratului Universităţii Politehnica”. Având în vedere că în urma discuţiior purtate de city managerul Sorin Drăgoi cu cei de la Elba a rezultat că această companie nu va finanţa iluminarea Operei, pentru că nu disune de fonduri suficiente (n.r. – 50.000 euro), edilul şef a fost întrebat dacă nu se gândeşte să facă un schimb şi să ceară iluminarea Operei în locul rectoratului. Primarul a explicat că nu poate interveni în acest mod şi că nu le poate impune celor de la AEM ce clădire să ilumineze. Cât despre Elba, acesta a spus că, aşa cum promitea la începutul săptămânii, relaţia dintre municipalitate şi companie se va răci. Robu a dat din deget în stilul lui Don Corleone: „Nu se pune problema de ceva punitiv, prietenul la nevoie se cunoaşte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.