Ce au refuzat în masă inculpaţii din lotul Naidăş să facă în...

Ce au refuzat în masă inculpaţii din lotul Naidăş să facă în faţa instanţei

4
DISTRIBUIȚI

stamora 10 p

La doi ani de la trimiterea către instanţă a dosarului „lotului Naidăş”, după ce unii dintre inculpaţi acuzaţi de corupţie au recunoscut acuzaţiile şi dosarul a fost plimbat între instanţe pentru a se stabili competenţa, s-a citit rechizitoriul, astăzi, la Curtea de Apel Timişoara. Cei 47 de inculpaţi care nu au uzat de procedura simplificată au ascultat plictisiţi citirea documentului care a durat mai bine de o oră. Cel mai relaxat a fost Ionuţ Soare care a început să facă glume pe seama colegilor de dosar „Verdeţ are peste 60 de ani nu face decât opt luni, ca Năstase. Vai, vai ce aţi făcut, măi?”. Când judecătorul a întrebat cine nu doreşte să dea declaraţii, aproape toată sala a ridicat mâna.


Motivele invocate au fost cam aceleaşi – dorinţa de a vedea înainte înregistrările integrale de la dosar sau lipsa apărătorului ales. Avocatul Angelica Tufariu, fost procuror, a încercat să crească miza solicitând amânarea audierii clienţilor săi „condiţionată de obţinerea copiilor după înregistrări”. Procurorul DNA a solicitat respingerea solicitărilor pe motiv că „au trecut doi ani de când dosarul putea fi studiat. Este la arhivă”. Dintre cei 47 de inculpaţi, cinci nu au putut fi audiaţi la acest termen pentru că nu aveau la ei nici un document de identitate, şi unul singur a fost de acord să dea declaraţie. Acuzat de contrabandă şi dare de mită, Nicolae Budişan a susţinut că „mă consider nevinovat. Obţişnuiam să mă duc în Serbia să fac cumpărături şi când mă întorceam luam masa cu cei din tură, vameşi şi poliţişti de frontieră. Eu am lucrat înainte ca şi comisionar vamal. Nu există nici o probă clară, iar înregistrarea aia audio de la dosar, dacă o citeşte, divorţează de mine. Nu este adevărat că am intordus în ţară  25 de baxuri şi am dat 1000 de euro inculpatului Pantea Sorin”. Pentru următorul termen, părţile urmează să propună probe

4 COMENTARII

  1. Ha ha ha. Cand spagarii astia nu-si mai incapeau in piele de bunastare, persiflau pe toata lumea si aruncau cu bani in stanga si in dreapta , colegii lor care munceau pentru salar ii injurau pe la colturi, acum cand au fost prinsi si vor fi dovediti , aceeasi colegi ii compatimesc pe la aceleasi colturi !!! Mai curvelor de pe la colturi, hotarati-va ce sunteti hoti/ complici sau politisti ???
    …si voi astia cercetati pt spaga, mai taceti dreq din gura, nu mai plangeti ca niste p.zde, fi-ti barbati si luati-va fapta!!!

  2. Esti atat de prost si de semianalfabet, incat trebuie sa stii cu siguranta ca la orele de gramatica de la scoala elementara, stateai ascuns in WC si te masturbai ,privind pe gaura cheii la panatalonii de trening ai femeii de serviciu………altfel „fi-ti” , l-ai fi scris „fiti”! Si „salar nu exista in DEX , cretinule, doar „salariu”! Esti un retardat, nascut dintr-o mama iresponsabila care te-a conceput intr-un moment greu de …procreeat!

  3. @@@pentru pentru BORSETTA
    Ha ha ha IAR DVS esti atat de prost incat nu meriti explicatii la neste chestii combinativesti !!!
    Meri dle la cusca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.