De ce s-a amânat apelul în dosarul „şpagă pentru primarii PD-L”. Vezi...

De ce s-a amânat apelul în dosarul „şpagă pentru primarii PD-L”. Vezi cine a lipsit

2
DISTRIBUIȚI

anculia

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, primul termen din apelul făcut în dosarul „şpagă pentru primarii PD-L” de către inculpaţii trimişi în judecată de DNA pentru fapte de corupţie. În primă instanţă, Tribunalul Arad i-a condamnat pe Romică Anculia, fostul şef al APIA Caraş Severin la opt ani de închisoare , pe Ghiţă Valentin, fostul primar de Socol, la 6 ani de închisoare, pe Iancu Simion Simi, fostul primar din Oţelu Roşu la patru ani de închisoare, toţi cu executare, iar omul de afaceri Tudor Jurj la un an de închisoare cu suspendare.


La termenul de astăzi, Jurj nu a venit, fiind reprezentat de avocat. În schimb ceilalţi trei inculpaţi au cerut termen pentru a-şi  angaja apărător, cei care i-au prezentat în primă instanţă discutând pe holurile Curţii de Apel Timişoara. Primul care a sosit la Curtea de APel a fost Anculia. Cel mai nehotărât dintre toţi, în faţa judecătorilor,  a fost Iancu Simion, care şi-a înlocuit insigna PDL cu care a venit în instanţă când a fost arestat, cu una Departamentului de Stat al SUA. „Nu ştiu. Că domnul Paşca nu mai mă reprezintă acum. Sî văd. Daţi-mi termen şi mie pentru apărare”, s-a hotărât Simi. Următorul termen a fost stabilit pentru 5 iunie, instanţa avertizându-i pe inculpaţi că până atunci avocaţii trebuie să-şi pregătească apărarea.

2 COMENTARII

  1. Hi !, from U.S. Department of State , sa facem kaka cu o diaree acuta , pe toti voi talharilor nesimtiti , aroganti si narcisisti , la fel ca pe Sefu vostru , talharu ,”Frunza’nbalegar” si va doresc ”Jigodiilor”, sa muriti toti in puscarie , inpreuna cu jegosu de talhar ”omer radovancovici”,(actuala fetita cu koitze),de la Popa Sapca !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.