SCANDALOS Doi campioni naționali la înot au plătit intrare într-un complex privat...

SCANDALOS Doi campioni naționali la înot au plătit intrare într-un complex privat să se antreneze, pentru că șefii bazinului olimpic din Dacia le-au închis ușa-n nas UPDATE Ce spune Robu

2
DISTRIBUIȚI

IMG_8082

Doi copii de 12 şi 13 ani din Timişoara au reuşit performanţa de a obţine locul întâi la Campionatul Naţional Şcolar, care a avut loc în perioada 10 – 12 mai, la Reşiţa. Chiar cu câteva zile înainte de desfăşurarea acestei competiții, Snejana Popov şi Radu Vaipan nu au avut unde să se antreneze pentru că bazinul semiolimpic din Dacia, renovat de Primăria Timişoara, a fost închis. Tiberiu Şucan, antrenorul micuţilor, povesteşte că „cei doi au fost nevoiţi să se antreneze la un bazin privat pentru că autorităţile de la bazinul din Dacia nu au vrut să deschidă bazinul pentru micii campioni ca să se poată antrena pentru concursul naţional de la Reşiţa”.

Tiberiu Şucan a înţeles că fără antrenamente înainte de concurs şansele copiilor de a obţine o medalie erau diminuate, astfel că reprezentanţii Clubului Sportiv Şcolar Numărul 1 din Timişoara au plătit 400 de lei la bazinul privat Arena pentru câteva zile de antrenamente.


„Nu puteam risca să nu facă antrenamente înainte de concurs şi nu am găsit înţelegere la cei de la bazinul din Dacia. E bine că avem acest bazin, însă înainte ne antrenam la privat, unde plăteam atât noi, cât şi părinţii sa mergeam la Reşiţa unde există un bazin olimpic şi ne lăsau să ne antrenăm”, a mai adăugat antrenorul micuţilor.

Snejana Popov are 12 ani şi a obţinut locul întâi la 50 metri fluture, iar Radu Vaipan are 13 ani şi a obţinut două medalii la 50 metri bras şi 100 metri bras. Cei doi se antrenează zilnic timp de cel puţin trei ore.

Ștefan Hrib, administratorul bazinului, se scuză că el este doar un executant al primăriei. „Toți angajații sunt bugetari și aparțin de primărie. Pe perioada vacanței bazinul a fost închis. Trebuie să execut ordinele primite de la Primărie. Am primit ordine să-i las doar pe acei înotători care aveau concurs chiar înainte de Paști”.

Întrebat de situaţia de la bazinul din Dacia, edilul şef nu a găsit nimic ieşit din comun şi a explicat că „acolo nu se urmau ordinele primăriei, ci cele ale guvernului care a dat bugetarilor lilber din 1 în 7 mai. Acolo nu e regim de foc continuu, cum este în alte sectoare. Nu ştiu dacă este cazul să dramatizăm, nu ştiu dacă e chiar o nenorocire ce s-a întâmplat acolo încât să facem atâta caz”.

2 COMENTARII

  1. Normal ca pentru domnul primar nu este tragedie , in loc sa sustina talentele care castiga medalie dupa medalie si ne reprezinta pe noi Timisoreni cu mandrie , el arunca cu bani grei in Poli . Propun parintilor sa-l invite pe Robu sa taie o panclica si sigur o sa-i bage in seam a, altfel cam greu . BRAVO CAMPIONI , SUNTEM MANDRI DE VOI !!!

  2. Robu si cu ponta si cu basescu si cu toata uniunea Europeana sa ne mai lase drea.u in pace si sa plece toti in America la tata lor Obama pe care il pupa toti in KU..R, bine ca ei au masaje si solare si piscine si zeci de mii de euro salarii si niste copii care fac performanta pentru TARA!!!! n-au unde sa se antreneze din cauza ca un BO..U nu poate vezi doamne sai lasa ca el asa are ordin .LUAVAR ALA cu Coarne si plimbavar prin coliva lu…!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.