Handbaliștii de la Poli, meci greu în sferturile Cupei României cu viitoarea...

Handbaliștii de la Poli, meci greu în sferturile Cupei României cu viitoarea echipă a lui Fenici, Știința Bacău

0
DISTRIBUIȚI

handbal_csu_poli_bucovina_suceava_TS0007

CSU Poli mai are o ultimă reprezentație în Cupa României care începe vineri, la Brașov. Alb-violeții au un adversar dificil în sferturi, vicecampioana Știința Bacău, și, din nou, infirmieria plină. În ciuda problemelor și a faptului că mulți jucători vor părăsi gruparea bănățeană din această vară, poliștii speră la un rezultat pozitiv cu băcăuanii pregătiți de selecționerul Eliodor Voica.

Poli a terminat campionatul pe locul șapte, iar tragerea la sorți pentru Cupa României le-a scos în față vicecampioana cu care au jucat și anul trecut în aceeași fază a competiției. Atunci, Știința Bacău s-a impus după un meci destul de disputat, la ediția de Cupă ce a avut loc la Baia Mare. Timișorenii speră ca Brașovul să le poarte mai mult noroc anul acesta. ”Ne așteaptă un meci foarte greu la Brașov, cu vicecampioana Bacău. Ne ducem acolo să ne jucăm șansa, să facem un meci bun și, de ce nu, să reușim o calificare în semifinale. Jucătorii s-au comportat bine și la Constanța, până în minutul 47 am fost în joc, dar când ai de schimbat două linii și joci de fapt cu o singură linie, nu prea poți să gestionezi bine finalul.


Noi credem în șansa noastră. Puteam să avem și șansa de a nu juca cu Constanța sau Bacău, dar sorții au decis. Normal, speram într-o altă echipă. Și ei sunt pe final de sezon, sunt vicecampioni și poate profităm de faptul că ei și-au atins obiectivul. Cred că avem șansa de 40-45% să ne calificăm, e totuși un joc de 60 de minute și nu o să ne dăm la o parte”, a declarat antrenorul secund Dan Dumitru. Săptămâna acesta la Poli sunt din nou probleme medicale. Andrei Grasu are dureri la genunchi, Cristian Fenici la talpă, iar Cristian Arseni și Adrian Cristescu au genunchii umflați.

În această vară se anunță un exod de la Poli, cu Fenici și Grasu deja în drum spre Bacău și Minaur Baia Mare. Extrema stângă Mihai Timofte, venit acum doi ani la Timișoara și fost campion cu Fibrex Săvinești și HCM Constanța, spune că își dorește să rămână pe Bega. ”Întâlnim echipa de pe locul doi, se pare că tragerea la sorți n-a fost așa de bună pentru noi. Mergem încrezători, noi chiar nu avem nimic de pierdut și vrem să rămânem cu o impresie bună. Evident, presiunea este pe umerii lor, ei își doresc Cupa, și anul trecut au încercat. Noi vrem să terminăm cu fruntea sus acest campionat. Da, există bonus pentru un obiectiv și poate reușim o performanță frumoasă și mai ștergem din greșeli. Dorința mea este să rămân la Poli, conducerea va decide. Da, suntem în discuții, mai am încă două-trei opțiuni”, a declarat Mihai Timofte. Meciul cu Bacăul va fi ultimul din sferturile de finală jucate vineri. Dacă Poli face surpriza și învinge Bacăul, atunci va juca cu învingătoarea dintre HC Odorhei și Reșița. Iată programul sferturilor, transmise pe Digisport:

HC Odorhei – HC Caraș-Severin (0ra 14.00)

CSU Poli Timișoara – Știința Dedeman Bacău (ora 16.00)

HCM Constanța – Pandurii Târgu-Jiu (ora 18.00)

Potaissa Turda – Universitatea Bucovina Suceava (ora 2.00)

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.