O nouă încleștare între rugbyștii campioni și “zimbrii” din Baia Mare

O nouă încleștare între rugbyștii campioni și “zimbrii” din Baia Mare

1
DISTRIBUIȚI

rcm -dinamo11_resize

RCM Timișoara începe, în această duminică, returul cu meciul de la Baia Mare, contra Științei. Chester Williams a revenit din călătoria de căutare de talente din zona Pacificului alături de vicepreședintele Dan Dinu și va fi pe bancă la meci. Jucătorii se simt pregătiți după pauza de o săptămână și își doresc să răpună din nou ”zimbrul” maramureșean.

Galben-albaștrii au stat etapa trecută în campionat, tocmai de Paște, din cauza numărului impar de echipe din SuperLigă. Timișorenii au rezolvat aproape toate problemele ce țineau de accidentări, cu excepția lui Turashvili, care este încă în recuperare, și Lemnaru, care va reveni abia în toamnă. Chester Williams este mulțumit că va avea tot lotul valid și a spus că Fercu și Calafeteanu vor fi rezerve. ”Baia Mare, alături de Steaua, este rivala noastră din campionat, cu ele ne luptăm.


Le știm slăbiciunile, de fiecare dată însă confruntrea cu Baia Mare e una specială. Ei sunt obișnuiți să joace bine deja de câțiva ani, de aceea, sunt greu de bătut. Cred că va câștiga echipa ce își va fructifica mai bine șansele”, a declarat Chester Williams. Meciul a fost antrenat însă de secundul Danie de Villiers, până la revenirea lui Chester. De Villiers spune că e foarte probabil să fie un duel al pachetului de înaintare al băimărenilor contra liniei de trei sferturi a Timișoarei. ”Chiar dacă sunt venit de puțin timp la Timișoara, știu cât de important este acest meci cu Baia Mare. Ar putea fi un duel al pachetului lor de înaintare contra liniei noastre de trei sferturi”, a declarat Danie de Villiers.

Căpitanul Stelian Burcea își dorește foarte tare o victorie contra ”zimbrilor”, care nu au mai pierdut niciun meci la ei acasă de aproximativ cinci ani. ”Ne dorim foarte mult să câștigăm pentru că ei nu au mai pierdut acasă de cinci ani. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci, mai ales mental. Pauza ne-a prins bine, pentru că ne-am deconectat. Îi simt pe băieți foarte concentrați pentru meci”, a declarat Stelian Burcea. Echipa va pleca mâine spre Maramureș, nu cu două zile înainte cum obișnuiau, deoarece vor ca jucătorii să fie 100% concentrați pentru joc.

Întăririle din Pacific vin în vară

Chester Williams a spus că el și Dan Dinu au găsit câțiva jucători interesanți în Tonga și Fidji, atât tineri, cât și experimentați. ”Am găsit câțiva jucători interesanți. Ei vor veni după data de 6 iulie la Timișoara. Am găsit și câțiva jucători experimentați. Avem nevoie de întăriri pe posturile de centru, aripă și în linia I pentru a putea câștiga campionatul”, a declarat Chester Williams. Tehnicianul RCM-ului a fost plecat trei săptămâni împreună cu Dan Dinu în Oceania pentru a căuta jucători pentru galben-albaștri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.