Tort aniversar şi cântare de blues de excepţie, cu Vali SirBlues Răcilă

Tort aniversar şi cântare de blues de excepţie, cu Vali SirBlues Răcilă

0
DISTRIBUIȚI

valiracila (4)

Concertul aniversar inclus în turneul realizat de cunoscutul bluesman Vali „SirBlues“ Răcilă a poposit aseară în oraşul nostru, sunetul blues-ului autentic fiind un real răsfăţ auditiv pentru fanii artistului care împlineşte astăzi 60 de ani.

Pe parcursul a două reprize muzicale colorate cu o sumedenie de momente interesante, artistul le-a oferit melomanilor prezenţi în The BASSment un repertoriu ce a inclus piese ca „Is that a monkey you got“, „I’m crazy for my baby“ sau „Spoonful“, iar cele patru chitări ale sale – dintre care cea mai veche are peste 100 de ani – au generat sound-uri de excepţie pentru urechile destupate ale celor prezenţi.


Show-ul artistului care a absolvit psihologia la Iaşi a generat aplauze sincere. Recitalul a fost colorat de momente în care Vali SirBlues Răcilă i-a încurajat pe spectatori să fredoneze alături de el, iar pe alocuri acesta a oferit date importante în legătura cu versurile melodiilor si semnificaţiile acestora. După miezul nopţii, artistul a rămas „la taclale“ cu cei prezenţi, câţiva norocoşi având parte şi de felii din tortul aniversar pregătit pentru această ocazie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.