Un suspect de complicitate cu autorii atentatelor din Boston, împuşcat mortal în...

Un suspect de complicitate cu autorii atentatelor din Boston, împuşcat mortal în timpul interogatoriului FBI

0
DISTRIBUIȚI

military-police-terrorism-boston-marathon

Un bărbat care avea legături cu fraţii Ţarnaev, presupuşii autori ai atentatelor din Boston, a fost împuşcat mortal, astăzi, de FBI, relatează site-ul postului NBC, citat de Mediafax.


Potrivit NBC, Ibragim Todaşev, în vârstă de 27 de ani, a fost interogat câteva ore de FBI pentru legăturile pe care le avea cu Tamerlan Ţarnaev, unul dintre presupuşii autori ai atentetelor comise pe 15 aprilie la maratonul din Boston.

Se pare că, în timpul interogatoriului, suspectul ar fi început să îl atace pe agentul FBI, astfel că acesta l-a împuşcat mortal. Conform unor surse citate de ABC News, agentul FBI le-a spus superiorilor că viaţa îi era ameninţată de suspect. Biroul Federal de Investigaţii a confirmat incidentul, fără a oferi detalii.

Tamerlan Ţarnaev, în vârstă de 26 de ani, a murit în schimbul de focuri cu poliţia din Boston care îl urmărea după atentatele din 15 aprilie, soldate cu trei morţi şi 270 de răniţi. Fratele lui, Djokar Ţarnaev, în vârstă de 19 ani, este în detenţie fiind acuzat de participarea la comiterea atentatelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.