Adevărata crimă organizată e în Poliţie

Adevărata crimă organizată e în Poliţie

9
DISTRIBUIȚI

dragos bota

Fără susţinerea angajaţilor statului, interlopii autohtoni ar fi nimeni pe stradă. Mare parte din faima lor este câştigată şi din faptul că fac ce vor şi nu li se întâmplă nimic. Fiecare incident din care scapă fără să dea socoteală le întăreşte încrederea că pot să facă absolut ce vor. De aici şi până la gesturi de sfidare pentru a-şi arăta puterea nu este decât un pas. În spatele fiecărui astfel de personaj stă cel puţin un poliţist, dacă nu o întreagă reţea de oameni ai statului, care formează, cu adevărat, cele mai periculoase grupări de crimă organizată. Pentru că se ascund sub masca apărării legii ca să fie cămătari, evazionişti sau simple „sifoane” ale mafioţilor.


De ani de zile, personaje dubioase afişează o aroganţă sfidătoare direct proporţională cu numărul agenţilor, inspectorilor şi comisarilor mânjiţi pe care-i au în ogradă.

S-a ajuns în situaţia în care puţinii oameni care nu au făcut pactul cu mafia să se ferească în primul rând de colegii lor pentru a nu fi trădaţi, şi nu de infractori. Când un poliţist care-şi face datoria este privit ca o oaie neagră de ai săi colegi înseamnă că sistemul are o problemă fundamentală. Până când reţelele de crimă organizată din interiorul Poliţiei nu vor fi destructurate, lucrurile nu vor evolua. Asta nu înseamnă că-n parchete sau instanţe nu sunt trădări, dar nivelul nu este acelaşi. Fără o Poliţie curăţată până la os, societatea nu poate spera decât că va întârzia momentul când interlopul va trimite gaborul să ia taxa de şmecher în locul său.

9 COMENTARII

 1. Cum sa curete ei pana la os cand stie ca carnea e mai buna ,acesti interlopi cu legitimatie de la stat nu au frica ,pentru ca , ei reprezinta legea ,si tu ca cetatean civil ce putere poti avea in fata lui cand sti ca , a incalcat legea cu buna stiinta si a devenit cel mai periculos infractor pentru societate ,avem nevoie de legi noi cum sunt in justitia din Norvegia ,Olanda,sau Suedia urgent aplicabile la noi in tara .

 2. Lasa-ne,ca si tu scriii tot din informatii culese de la anumiti infractori(interlopi),pe care ai acoperi pentru asta.Tu mai mult decat magazioner nu aveai cum sa ajungi in viata,dar probabil te tine cineva ca altfel nu imi explic de ce mai poti publica inca!Esti atat de subtire!

 3. Bravo Dragos..ai pus punctul pe i.Sa-si faca curatenie in propria ograda si dupa aia sa se duca sa puna fotbalistii pe burta .Apropo pe fotbalistii aia amarati de ce i-au culcat pe burta mascatii??Doar interlopii nu erau sa fie confundati cu ei…Interlopii erau in tribune bine mersi …Asta-i un mare circ si un mare fas al politiei interlope!! Iar cu comunicatul ala sa vina oamenii sa depuna plangere …v-ati facut de bafta mai astia….Politia ar trebui sa dea un comunicat si sa ne spuna despre interlopii din politie …ca sunt pe banii nostrii …Eu platesc politia pentru ce?? Dati-ne numele tuturor politistilor implicati sa-i cunoasca lumea.Cu poze ,ca pe interlopi si eventual cu catusele pe maini….

 4. Esti simpatic domnul ziarist, însă mă intreb, dosare pierdute pe la procurori sau tergiversate sau complete de judecata „favorabile” unor astfel de grupari (vezi Torj)sunt mai putine grave?!?

 5. Este absolut aberant comentariul. Nu faci altceva decat sa arunci in derizoriu munca tuturor politistilor care/si fac serviciul cu abnegatie si profesionalism, in ciuda neajunsurilor logistice ori pecuniare. Este celputin rea/credinta sa culpabilizezi un intreg sistem, bazandu/te pe informatii punctuale ori auzite la radiosant.

 6. Este primul articol inteligent pe care il scrii. Si tare aproape de adevar.Poate daca ati insista, voi pseudo-ziaristii, in aceasta directie, in timpul cel mai scurt se va putea face o oarece curatenie in sistem. Si poate asa va veti merita si voi reputati de ziaristi!

 7. Asa este Dragos, am descoperit articolele tale de cand cu scandalul cu Udrea, felicitari pentru initiativa ta si pentru curajul de care dai dovada.
  Imi scot palaria in fata ta.
  Multa bafta si suntem alaturi de tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.