Centrul Timișoarei transformat în podium cu covor roșu

Centrul Timișoarei transformat în podium cu covor roșu

2
DISTRIBUIȚI

parada moda centru 2

Covor roșu la picioarele timișorenilor – acesta a fost „cadoul” pe care l-a oferit creatoarea Silvia Terziu, aseară, în plin centr al orașului. Douăzeci de manechine au defilat în faţa a sute de timişoreni îmbrăcate în rochii de seară create de designerul timișorean. Astfel, centrul Timişoarei s-a transformat pentru aproape o oră într-un podium, un covor roşu a fost întins din faţa Operei şi până la fântâna arteziană, iar manechinele au defilat pe o distanţă de 300 de metri.


Timişoreanca Silvia Terziu a afirmat că ideea de a realiza un astfel de eveniment i-a venit la Sibiu, după ce a participat la o prezentare de modă. Spune că i s-a părut o inițiativă „foarte tare şi mi-am spus că vreau să fac şi eu aşa ceva şi am ales Timişoara pentru că este oraşul unde am copilărit şi mă bucur să le ofer timişorenilor ceva inedit”.

Ținutele prezentate de Silvia Terziu pot fi purtate atât la petreceri, cât şi la alte evenimente mai speciale, unele dintre rochii fiind perfecte pentru un corp perfect, însă anumite creaţii se pot ajusta pe corpul oricărei persoane. Silvia Terziu a mai adăugat că a realizat ineditul eveniment şi cu scopul de a le oferi timişorenilor ceva ce nu au mai văzut, iar designerul are încredere în capacitatea timişorencelor de a se îmbrăca.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.