Concertul Lepa Brena s-a amânat pentru a treia oară. Ce scuze au...

Concertul Lepa Brena s-a amânat pentru a treia oară. Ce scuze au fost prezentate de data asta

6
DISTRIBUIȚI

lepa-brena

După două amânări consecutive şi un scandal în care organizatorii concertului au fost reclamaţi de mulţi timişoreni la Protecţia Consumatorului, concertul divei balcanice Lepa Brena care ar fi trebuit să se desfăşoare în data de 15 iunie, nu va mai avea loc. „Concertul de la Timişoara nu va avea loc, fiindcă organizatorii nu şi-au îndeplinit obligaţiile contractuale“, este anunţul pus pe site-ul oficial al artistei sârbe.

Iniţial, concertul celebrei soliste – sub motto-ul „După 28 de ani mă întorc în Timişoara“ – ar fi trebuit să se desfăşoare în data de 15 iunie anul trecut, pe stadionul Dan Păltinişanu. Artista a susţinut la sfârşitul lunii martie 2012 o conferinţă de presă în oraşul nostru, dar evenimentul care ar fi trebuit s-o aducă pe Lepa Brena după 28 de ani din nou la Timişoara a fost amânat. „Pentru că proiectul scenic, extrem de complex şi inovativ, nu a putut fi executat în condiţii de securitate Lepa Brena şi staff-ul său tehnic au decis să amâne pentru sfârşitul lunii iunie concertul pe care diva Balcanilor îl va susţine, după 28 ani, la Timişoara.


Lepa Brena însăşi le va anunţa fanilor ei noua dată a concertului, întru-un material filmat special pentru publicul timişorean“, spuneau organizatorii acestui eveniment. Deşi a fost anunţat pentru 29 iunie, nici această dată n-a fost respectată. De această dată “din motive obiective – organizarea Junior Camp – A.C. Milan pe stadionul Dan Păltinişanu, în perioada 25-29 iunie 2012“, spuneau organizatorii. Cea de-a doua amânare s-a lăsat cu o sumedenie de reclamaţii şi nemulţumiri. Organizatorii concertului au promis că persoanele care doresc returnarea biletelor își vor primi banii începând cu data de 1 august, dar mulţi dintre care care au cumpărat bilete s-au plâns că organizatorii i-au mințit, unii dintre ei depunând şi plângeri la Protecţia Consumatorului, în acest sens.

Iniţial, preţul biletelor pentru acest concert a fost stabilit la 80, 100 şi 150 lei, iar pe parcurs organizatorii au anunţat o serie de reduceri, astfel încât unele bilete au costat doar 40 lei. Mai apoi, aceeaşi organizatori au anunţat că evenimentul a fost reprogramat pentru data de 15 iunie 2013. Lepa Brena a susţinut în 1984 un concert de neuitat pe stadionul Dan Păltinişanu, atunci 1 Mai, evenimentul fiind unul care a ramas în memoria tuturor timişorenilor care au ocupat până la refuz tribunele stadionului. Recent, solista a anunţat că va cânta la Timişoara în data de 15 iunie, în Parcul Rozelor. Ştirea a fost publicată pe site-ul ei oficial, iar pe contul ei de Facebook artista a postat chiar şi o poză cu locaţia unde va avea loc concertul: „Rouz Park, Timisoara, Romania“.

 

6 COMENTARII

  1. adevaru e la cat sunt de scumpe biletele nu mai vrea nimeni sa mearga, iar tinerii din ziua de azi asculta doar nulitati ale muzicii contemporane…artisti scosi pe banda rulanta, pentru care canta calculatorul , nu ei…i tot felu de neinsemnati pe scena muzicala

  2. nu mai e ce a fost…asta e adevarul !!!nici voce nu mai are ….asta e motivul pt care nu mai cumpara nimeni bilete…..ASTA E VIATA!!……TOTUL E TRECATOR……

  3. mergi la concert ,dai bani si asculti inregistrari de acu 20 de ani……macar daca ar mai arata bine multi ar merge numai sa o vada…a fost,s-a dus….

  4. In final concertul, atunci cind va avea loc, se va numi „dupa 280 de ani ma intorc la Timisoara”, si marea vedeta va face duet cu Elvis iar inginer de sunet le va fi Tutankamon ! Ma mir ca mai pune botul cineva la hotiile astea balcanice. Pe de alta parte, marea diva ar avea mai degraba nevoie de o internare la geriatrie la Ana Aslan pina cind nu moare pe scena ca Ileana Sararoiu saraca, fie iertata ca asta chiar a fost o mare voce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.