Cu cât se vând cele mai scumpe clădiri de birouri din Timișoara

Cu cât se vând cele mai scumpe clădiri de birouri din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

euro 50

Timișoara a intrat pe piața imobiliară cu clădiri de birouri scoase la vânzare la prețuri exorbitante. Dacă în oraș există deja mai multe imobile de clasa A, dintre care cel mai bine cotat e ansamblul City Business Centre, mulți investitori au decis să vândă locațiile deținute.
Prețurile sunt pe măsura ofertei de lux.


Astfel, în Timişoara, zona Simion Bărnuţiu, un imobil office de 2800 de metri pătrați are un preţ cerut de 1,8 milioane de euro. Clădirea a fost construită în anul 2004, este structurată pe demisol, parter şi cinci etaje şi dispune de opt locuri de parcare. În prezent, proprietatea funcţionează ca unitate de cazare.

În zona Complexului Studențesc se vinde o vilă care a fost amenajată pentru un sediu de firmă sau birouri și care poate fi achiziţionată cu 1,5 milioane de euro. Imobilul dispune de o suprafaţă utilă de 1.200 de metri pătraţi şi este structurat pe subsol, parter, etaj şi mansardă. Alte două imobile costă 1 milion de euro și peste 960.000 de euro. În total, în Timișoara au fost scoase la vânzare 43 de imobile sau spații de birouri. Cel mai ieftin dintre acestea costă numai 35.000 de euro, în timp ce majoritatea costă aproximativ 200.000 de euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.