Finul interlopului Sorin Udrea, arestat de Tribunalul Timiş. Vezi ce acuzaţii i se aduc

samoila moravita

Tribunalul Timiș a judecat, astăzi, cererea DIICOT de arestare a lui Samoilă Alexandru, zis “Sandi”, finul lui Sorin Udrea, din Moraviţa, care, ieri, a fost reținut în urma valului doi de descinderi care au vizat gruparea “”stăpânului oraşului”. Samăoilă este acuzat de faptul că a fost implicat în jefuirea unui traficant de ţigări din Oraviţa, în 2011. După ce sub ameninţarea cuţitului, Cosma Viorel, zis “Vio Blondu”, a pus mâna pe ţigări, Udrea l-a sunat pe “Sandi”, care avea ca misiune să verifice dacă este Poliţie pe traseul dintre Moraviţa şi Oraviţa, şi i-a cerut să pregătească depozitul unde au fost duse ţigările de contrabandă. După ce victima a sunat la 112, un echipaj al Poliţiei l-a oprit pe Cosma Viorel, care imediat l-a sunat pe Udrea şi i-a spus că  uşa de acces în curtea casei în care au fost lăsate ţigările, a rămas deschisă. “Pentru a nu fi descoperiţi, Udrea Sorin Adrian  l-a sunat pe  Samoilă Alexandru, la ora 18.00, spunându-i „ du-te repede la tine acasă,..fă  change-ul , mută-le undeva!!”. Astăzi, Samoilă a fost arestat pentru aderare la un grup infracţional organizat şi complicitate la contrabandă şi tâlhărie.


Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește PRESSALERT.RO pe FACEBOOK!

4 răspunsuri la
Finul interlopului Sorin Udrea, arestat de Tribunalul Timiş. Vezi ce acuzaţii i se aduc

 1. moravita 13/06/2013 at 7:34 PM

  gastelor vati inhaitat cu vagabonzi si ati grezut ca ajungeti
  mari interlopi , tarani de la moravita. sageti

  Reply
 2. cutite123 13/06/2013 at 10:12 PM

  Iar unul care a fost sarit din combinatie!!Mai bine fraiere ca erai pe arest acum si tu cu finul si nasu!

  Reply
 3. Jeaneau 14/06/2013 at 2:16 AM

  Mi se pare mie sau din buzunarul mascatului din dreapta din foto atirna ceva ca un balon albastru usor desumflat ??? are un picior de manechin cu ciorap albastru, Doamne Iarta-ma ca nu indraznesc sa ma gindesc la altceva ;-) LOL ;-) LOL ;-)

  Reply
 4. toteu 23/06/2013 at 4:43 AM

  @Jeaneanu: e o femeie in spate , ala e piciorul ei :)) in caz ca n-ai imaginatie sa-ti poti da seama singur

  Reply
Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția PRESSALERT.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 + 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>