Gruparea interlopului Udrea, scuipaţi şi înjurături la Tribunalul Timiş GALERIE FOTO UPDATE...

Gruparea interlopului Udrea, scuipaţi şi înjurături la Tribunalul Timiş GALERIE FOTO UPDATE Decizia instanței

55
DISTRIBUIȚI

grup sorin udrea 3

Liderul interlop Sorin Udrea şi ceilalţi „”locotenţi” ai săi – Cosma Viorel zis “Vio Blondu”, Mocanu Stelian şi  Caius Gazibara – au fost duşi, astăzi, în faţa Tribunalului Timiş, unde se discută solicitarea DIICOT de prelungire a măsurii arestării preventive în dosarul în care sunt acuzaţi de infracţiuni grave, alături de alţi membrii ai grupării. Aceştia au fost aşteptaţi pe hol de apropiaţi, printre aceştia aflându-se şi Darius Gazibara, cel care a fost implicat în bătaia în care Tudor Stoiţi a fost înjunghiat şi care a fost lăsat în libertate de judecători. Udrea şi ceilalţi arestaţi erau extrem de zâmbitori, dar au devenit brusc nervoşi când au observat că sunt fotografiaţi. Caius Gazibara a simulat că vrea să-şi dea pantalonii jos, iar Udrea a scuipat înainte să intre în sala de judecată. A venit la sprijin, din spate, Darius Gazibara care a început şi el să scuipe şi să înjure, cerând „pleacă, bă, de aici”. Ulterior, Darius Gazibara a fost ridicat de jandarmi şi amendat cu 200 lei. Procesul a început în urmă cu puţin timp.


Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli ultimele informaţii legate de acest caz şi decizia instanţei.

UPDATE Tribunalul Timiș a decis prelungirea mandatelor celor arestați pentru încă 29 de zile. Împotriva hotărârii, avocații acestora au declarat, imediat, recurs.

55 COMENTARII

    • ce s-a ramolit udrea asta la puscarie! e tot mai distrus, cand o sa iasa afara o sa fie o stafie…se pare ca nu ii prieste acolo la boschetar! cand ii vad ce fete de tzigani au, imi dau seama ca astia nu au fost smecheri in viata lor..niste sageti ordinare, infractori de drept comun…

    • bravo bubu ! sa primeasca atatia ani de puscarie cate ziele de suferinta au produs ei la altii….fara numar….fara numar !!!!!!!! MULTA PUSCARIE PT UDREA SI SLUGILE LUI ..

  1. Bubu,sunt curios ce fata ai tu? De cur stiu sigur,cur violat de interlopi!Nu inteleg de ce presa ai provoaca aiurea.Dupa ce ca sunt unde sunt,asta le trebuie lor fotografii,de parca sunt la absolvirea unei facultati!

  2. Nimeni nu i-a scuipat pe ei!Ei au simulat ..catre ziaristi, ca stau ca mustele pe c…t in fata salii de judecata(in sala n-au voie) si asteapta sa faca poza minune..care sa-i transforme in CELEBRI!

  3. „cutite123” tu te vrei un interlop??? ca nu inteleg??? Ba mosule daca stai pe curu tau no sa vina mascatii sa iti bata la usa!!! Dupa fapta si rasplata

  4. Cutite noi stim cine esti, esti una din slugile lu udrea o mica sageata un viermusti. Aj grija dimineata in jur de 6 sa nu te caute baietii in negru

  5. Bota, draga, eu in genere te apreciez pentru consecventa cu care mereu scrii fel- de- fel de enormitati in acest spatiu. Dar, te rog, un minimum autocontrol, crezi ca ti-ar strica? Ce cacat de titlu ai pus acestei ineptii?

  6. Nu esti pe dracu! Doar un gabor sare de cur in sus ca tine! Sau poate ca ai fost violat cand ai fost mic de un unchi pervers,si acum se vad urmarile,dobitocule!

    • Hai nu te enerva ca nu are rost! Oricum imi place discutia pe care o avem. In orice caz ma amuz copios cat de bolovan esti. :)))))))

  7. De ce nu e corect Bota,pt ca el da in Udrea si finii lui ca in ultimii oameni,si pe restul ai protejeaza?Cred ca sa lipit Dragos de un mic borcan de miere”OLTENESC”,de ataca numai o tabara.

    • Imi place imaginatia ta, sau ne impartasesti copilaria ta?!? Inteleg ca ti-a fost greu cu familia ta, si presupun ca tare te-a durut cand ai fost fecundat, cand erai mic si nu intelegeai multe. Insa, aparent ti-a placut si acum ca jucariile tale sexuale( pentru ca unchiul tau nu mai este) Udrea si ceilalti ti-au fost luate de procurori si incepi sa plangi pe site ca vrei din nou sa ai parte de amintirile palcute in lungile nopti de iarna alaturi de unchiul tau protector. Dar am o solutie pt tine: poti sa te duci si tu acolo unde sunt ei si va puteti juca impreuna, cum o faceati in libertate! Si toata lumea e fericita! Ce zici, de asta?!? Poti sa imi multumesti daca vrei!

  8. Ceea ce se intampla cu acesti nenorociti nu poate decat sa ne bucure, cu o mare bucurie in suflet ajung aseara acasa dupa o zi de munca si vad cum justitia din Timis salta infractori care fura din case, care falsifica buletine pentru credite false, care aresteaza violatori, intr-un singura fraza, oameni care trebuie sa se afle dupa gratii.
    Acest caz este unul de interes major pentru Timisoara si pentru cetatenii ei pentru ca in acest moment justitia, procurorii si dicasterialul manjit au posibilitatea sa dea un semnal de alarma foarte clar ca a inceput o curatenie rigida care, sa speram, ca in 5-10 ani Timisoara si implicit Romania va fi la un nivel european.
    Dragi oameni ai legii, va transmit sa-i bagati pe acesti infractori la puscarie si pe toti cei din jurul lor care merita, pe Darius Gazibara, pe Cipi TIganul (care apropo, am citit in presa ca acum 1-2 ani a fost condamnat cu executare la 16 ani si ciudat este ca se afla in libertate, presa nu a spus nimic ca a fost eliberat, ce s-a intamplat acolo Dragos?), pe Flucsa, pe Adi Olteanu, pe Torj si pe toti acolitii lor care dauneaza atat de mult unui oras frumos ca Timisoara.
    Este un inceput bun, curatati orasul nostru in primul rand de interlopi, de hotii marunti, si in final, aveti demnitatea de a ne scapa si de inaripatele de culoare neagra de pe strada C.D. Loga pentru ca este imposibil sa umileasca autoritatile si cetatenii prin opulenta si neamprostia lor.
    FELICITARI PROCURORILOR!!!

  9. Sa retrimis spre rejudecare la prima instanta acel dosar!Dragos doarme pe el,asa ca degeaba vrei sa il trezesti.El scrie doar ce primeste comanda,si face STAPANI pe oras,cum i se cere.Nu ma mira ca e ziarist de un ziar online.Subtire si trist,dar asta este el!

  10. Domnul marian sa imi trag puxx in copiii dumneavoastra si in mortii mamii voastre, de frustrat ce sunteti! Sa dea dumnezeu sa patiti la fel sau mai rau sa va vad atunci! Tot ce doriti la alti oameni pe care nici macar nu ii cunoasteti sa vi se intoarca inzecit dumneavoasta si copiilor!

    • Exact dejectiile umane ca tine fac rau Timisoarei, niste neadaptati care nu au muncit o secunda in vietile lor si au impresia ca totul li se cuvine prin infractiuni. Oameni crescuti prost de niste parinti care erau prea ocupati cu munca grea pentru a le oferi acestor nenorociti tot ce ei puteau mai bine, asa stiu ei sa aprecieze munca parintilor si acesta este felul in care se comporta, faptul ca ati avut copilarii grele nu va disculpa de comportamentul vostru.
      Sunteti din fericire niste specii pe cale de disparitie, pentru ca inevitabil, cum am mai spus, in 5-10 ani nu va ma fi picior de ghertoi in Timisoara pentru ca sunt alte autoritati, peste cele locale si cele nationale care dicteaza cum trebuie sa stea lucrurile, justitia se va alinia la nivelul la care trebuie sa fie.
      Robert, iti doresc sa nu inchizi seara de seara nici macar un ochi si sa asculti cel mai mic fosnet de pe casa scarii unde locuiesti, niciodata nu stii cand auzi „”DESCHIDE, POLITIA, CULCAT !!!”
      Si atunci zambetul de pe fata iti va pieri pentru ca vei sti ca totul s-a terminat pentru tine si familia ta.

  11. Bubulica,te-ai trezit?Iar ai avut cosmarul cu violul?Sincer imi pare rau de tine.Sper ca doar un unchi te-a abuzat,nu si vreun prieten de al lui?

    • Hai mha;fi si tu mai inventiv, deja stim povestea cu unchiu….Apropo, cum e sa dormi noaptea stiind ca poate a doua zi dimineata la ora 6 vine postasu’ cu mandatu? Orcium…..urmeeeezi….Shhhh sa nu mai zici la nimeni…..

  12. Ce mandat ma dobitocule?Nu stii ce vorbesti,decat despre mandate si infractori.Esti iun husen de gara obosit si trist exact ca prietenul tau Bota! Bubulina mica….

  13. Si spre lamurirea ta,eu dorm atat de linistit in fiecare noapte,ca sunt departe de tara mandatelor,procurorilor,interceptarilor,la misto!Undeva unde tu Bubu ai spune ca este RAIUL daca ai ajunge vreodata!Dar la ce fel de om esti,nu ai cum sa iesi din judet pana vei da coltul! Jeg imputit.

  14. Tu nu cred ca mananci in libertate,ce Udrea mananca pe arest,si nici nu ai avea cum la ce fel de planta esti!Te hranesti din necazul altora,si toate astea ti se reflecta in viata de rahat pe care o duci zi de zi!

    • hai ca am dat o lacrima de fericire! sunt mandru de tine….mai zi-mi de viata ta,care suna a raiul manelistilor! Apropo, jeg esti tu cu toti lingaii tai.

  15. cutitel ! esti atat de inversunat ca se vede din avion ca esti un mare sustinator al lui udrea ! inafara de limbajul ala infect si lipsa de cultura cu ce te mai poti lauda? eu ca simplu cititor vad in cuvintele tale un biet derbedeu frustrat care nu stim daca are doi neuroni ! ceea ce se spune ca e udrea nu este adevarat ! NU ESTE INTERLOP ! ESTE UN GOLAN DE DOI BANI FARA PIC DE CARACTER IAR LOCUL LUI ESTE IN PUSCARIE ACOLO UNDE MAI MULT CA SIGUR VEI AJUNGE SI TU ! si ma indoiesc ca udrea si restul celor de nevelul lui se vor gandi macar o secunda la tine ! NU AI INTELES CA DE INTERLOPI EXPIRATI (HOTI JALNICI) NE ESTE SILA LA TOTI! ORI CATI BANI ATI AVEA TOT NISTE LEPRE SUNTETI!

  16. Nu pot sa cred ca Sorin a ajuns asa. Era un baiat cu un zambet de milioane, poate ca nu a fost niciodata inocent, eu nu stiu asta, cert e ca ma doare sufletul sa citesc despre ce a facut.

  17. Multumesc domnul marian! Ce imi doriti asta va doresc eu inzecit! Si dv si copiilor dv! Ca vorba aia,,nu sapa groapa altuia ca pici tu in ea! Asa ii si in acest caz! Dati-va toti cu parerea ca altceva nu aveti ce face ca in oras nu aveti bani si nu va permiteti sa iesiti la un suc! Frustratilor ce sunteti si complexatilor!

  18. cutite, tu esti dator cu o intrebare ceva mai veche…esti prost din nascare sau ai devenit pe parcurs, pt. ca baiete esti exagerat de prost si incredibil de penibil, un manelist de doi bani….

  19. rai mai sunte-ti mai baieti….de ce nu va faceti voi o programare la o sala, intr-un ring, si discutati ca barbatii….va tot spurcati ca muierile …. dati dovada de barbatie si priviti-va fata-n fata , nu va ascundeti in spatele monitoarelor si latrati precum cateii la urs……

  20. nu judec pe nimeni, dar in viata trebuie sa fii pregatit sa platesti pt tot ceea ce ai facut…iar cand faci ceva sa fii pregatit sa suporti eventuale consecinte….pt ca totul in viata , mai devreme sau mai tarziu totul se plateste….si nu neaparat cu aceeasi moneda….

  21. Udrea la puscarieeee la puscarieeeeeee
    arda-va focul de interlopii sulii. Sa putreziti toooti in puscarie
    ,sa va cante Salam numai Post Mortem.
    La puscarieeee!!!!!!

  22. Sunt sigur ca lui Caius Gazibara ii statea mai bine ca sportiv..pacat ca a luat-o pe drumul gresit si la 20 de ani a ajuns unde este cat despre Udrea Sorin nu mai vorbiti aiurea tot felul de prostii auzite prin fata blocului . Cum ca ar fi ? sau nu ar fi interlop ? Cum ca ar fi smecher sau nu ar fi ? Eu zic sa-i lasam in treaba lor si daca au gresit o sa plateasca cu siguranta , daca nu azi o sa vina si ziua aia.Eu stiu ca nu e chiar un nimeni in drum cum zice-ti unii pe aici , poate ca 1 vs 1 nu e forta dar omul are relatii si e un caracter bun din cate stiu eu dar nu conteaza asta doar ca unii dintre voi va agitati aiurea si scoateti niste prostii pe gura de nici voi nu le credeti.Cat despre Adi Stoiti stiu ca a fost un luptator bun si cred ca este in continuare cat despre ce s-a petrecut pe Lepa Brena cum ca Udrea si-a luat-o , pai normal e la mintea cocosului .. sa pui un om oarecare cu un sportiv care se antreneaza si de cate 2 ori pe zi deci mai usor cu afirmatiile astea ca nu l-a batut daca l-a batut ca nu am fost acolo tin sa precizez un fraier , boschetar cum dati din gura unii ci un sportiv si pun pariu ca nici unul dintre voi daca a-ti fi fata in fata cu Adi nu a-ti marai si nu numai voi cat si asa zisii locotenenti a lu’ Udrea si chiar din Timisoara 1 la 1 nu sunt multi care il fac dar sunt cu siguranta.Stiti cum e vorba aia ”orice nas i-si are nasul”.Deci eu zic ca fiecare sa-si vada de treaba lui si sa nu mai vorbim in necunostinta de cauza ,ca nu avem nimic de castigat nici unul dintre noi chiar daca sunt liberi sau sunt inchisi , daca nu le ai treaba nici ei nu o au pe a ta asa ca fiecare cu treaba lui.Si in ultimul rand sa nu uitam in oras sunt baieti , sportivi buni care poate nu umbla cu asa zisa ”lumea buna” si nu se arata si i-si vad de treaba lor dar care cu siguranta ar face fata multor batausi daca stiti la ce ma refer, deci mai bine sa stam fiecare in banca lui si sa nu judecam persoanele dupa aparente ca aparentele inseala..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.