Înalta Curte de Casație și Justiție i-a micșorat pedeapsa fostului vicepreședinte al...

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a micșorat pedeapsa fostului vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, Cătălin Șerban. Vezi cât a luat

2
DISTRIBUIȚI

serban

Procesul de corupție al fostului vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, Cătălin Șerban, s-a încheiat, la Înalta Curte de Casație și Justiție, care a decis pedeapsa finală. Completul de recurs l-a condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Asta, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a dat o sentință mai aspră, de şapte ani de închisoare pentru trafic de influenţă și asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Judecătorul Cătălin Şerban, vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara, a fost trimis în judecată de DNA pentru că a primit  50.000 euro după ce s-au dat două sentinţe în dosarul insolvenţei  Moldomin. Cătălin Şerban a fost acuzat de trafic de influenţă, soţia acestuia, Ramona pentru complicitate la trafic de influenţă, consilierul judeţean PD-L Iacob Chişărău şi Rus Adrian reprezentantul Mineco AG în România, acuzaţi de complicitate la cumpărare de influență şi complicitate la trafic de influență, Marian Mihăilă, fost ofiţer SIE şi omul de încredere al preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş Severin, Sorin Frunzăverde – complicitate la trafic de influenţă.


Singurul care a recunoscut acuzaţiile la primul termen a fost Chişărău care a primit patru ani şi jumătate de închisoare cu executare. 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.