Liderul interlop Udrea, prietenul lui Cristi Borcea, suspectat și că a aranjat...

Liderul interlop Udrea, prietenul lui Cristi Borcea, suspectat și că a aranjat meciuri de fotbal

10
DISTRIBUIȚI

udrea 111

Liderul interlop Sorin Udrea a fost reținut, azi noapte, de DIICOT pentru mai multe infracțiuni printre care constituirea unui grup infracțional organizat, șantaj, braconaj, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, contrabandă și tâlhărie.


Toate aceste acuzații vin în urma monitorizării acestuia din 2011 încoace. Aproape că nu a existat domeniu în care acesta să nu acționeze. Ridicarea lui de către mascați, ieri, de la stadionul de la Chișoda nu este întâmplătoare, Udrea fiind cel care a preluat frâiele echipei FC Chișoda din liga a IVa , aici el activând și ca jucător. În plus, el este un apropiat al fostului dinamovist Cristi Borcea, interlopul fiind inclusiv la nunta acestuia. Conform unor surse care au participat la audieri, procurorii DIICOT îl suspectează pe Sorin Udrea inclusiv de aranjarea mai multor meciuri de fotbal. Conform probelor strânse de anchetatori, discuțiile legate de trucarea meciurilor au fost purtate cu antrenori din diviziile inferioare, dar și cu mai mulți fotbaliști extrem de cunoscuți din prima ligă.

10 COMENTARII

  1. Asta e ultima care ai putut scorni,jur mai Dragos.Uneori te poti si aptine,ca te faci de handel aiurea.Bine dracu ca nu l-ai facut suspect principal al furturilor de tablouri,sau de ascunderea Elodiei.Chiar ne intoxiccu tot ce crezi tu ca ar putea sa fi fost.De la participarea la nunta ai ajuns la blaturi???? Si Soca a fost la nunta,scriitorule…

  2. Deja o cam smotocesti aiurea anonimule.Chiar nu tin cu acest Udrea,ma deranjeaza Dragos ca prea ne crede naivi si prosti pe toti.La tine sa nimerit la fix treaba,esti in graficul lui.

  3. O las in seama ta Lock,ca vad ca esti bazat.Pot sa iti las si niste sloboz pe ochisori daca tot insisti .Daca nu vrei tu ma risc si la doamna mata….

  4. ma cutite nu ti cu udrea dar in toate comentariile il lingi in c.. Pai fa si tu vreo fapta ceva in afara sa furi babe prin tramvai si dute ca sa fiti 2 fete in celula.Omul asta chiar isi face treaba la ziar si chiar are sange in instalatie.Sper sa citim cat mai multe articole Dragose despre cat mai multe dosare ale acestui interlop care se crede stapanul orasului.

  5. Vica,ti-ai dat si nume impunator.Parca esti femeia lui Piturca.De ce nu il cauti live pe Dragos sa ai verifici instalatia,si daca are sau nu sange.Eu zic ca ai lipsesc amandoua.Ca si tie de altfel.

  6. stapanaul puxx mele !!! Un stapan are bani si nu e infect si cu fatza de bosche, e un obosit ca si ceilalti analfabeti de prieteni ai lui sportivii pulii mele….au trecut cand erau mici pe langa sala de box ca acolo isi faceau veacul la umt, si gata toti sunt boxeri dar nici unul nu este veritabil …..romani obositi ……inculti, infecti, analfabeti, de cea mai joasa speta, 11 ani le-as da la fiecare sa fie un exemplu pentru vamesii si militienii din vamile romane sa vada ce ai asteapta pisatii pulii mele INTERLOPI :)))))))))))))))))))
    INTERLOPII AU DE LA MERCEDES IN SUS NU BMW SERIA 3 DIESEL :)))))))))))))))))))))
    TARA DE KAKAT INTERLOPI DE KAKAT
    LA PUSCARIE CU EI CA MERITA !!!!! SMECHER ESTI CAND AI BANI SI ESTI OM LA LOCUL TAU NU JEGOS DE GARA CUM SUNT ASTIA IMBRACATI IN TRENING SI ADIDASI SI SAPCA :))) ASTIA SUNT UN FEL DE PACALICI NICI MACAR …….SPER SA LE VAD FETELE DUPA 11 -15 ANI DAI DRAQ !!! ASCUNDETILE FETELE ALEA OBOSITE DE CIORDITORI DE GARA !!!!

  7. Pt xxxx daca tu doresti puscarie la niste oameni pe care nici macar nu ii cunostii si iti dai parerea aici ca un complexat scrii numsi cuvinte urate si numai injuri!ai vreo problema personala cu el sau in special cu udrea sorin! Ai incercat sa te bagi in seama cu el dar esti prea lachete pt nivelu lui! Multi si-l doresc ca prieten dar putin foarte putin il au pt ca lumea nu are caracter lumea ii jegoasa si infecta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.