Primarul Timişoarei îi face reduşi la minte pe cei nemulţumiţi de închiderea...

Primarul Timişoarei îi face reduşi la minte pe cei nemulţumiţi de închiderea traficului în zona Michelangelo

4
DISTRIBUIȚI

intersectia michelangelo02

Primarul Nicolae Robu „complimentează” mai nou pe oricine îşi permite să îi pună  sub semnul întrebării planurile sau intenţiile, adeseori anunţate fără detalii care să permită înţelegerea lor.  Dacă jurnaliştii care nu scriu după dictare sunt mai nou numiţi tonomate şi presa de can can, nici şoferii cu nervii întinşi la maximum din cauza rutelor ocolitoare din zona podului Michangelo, unde momentan se construieşte un subpasaj, nu au scăpat de catalogări. „Avem închis traficul în zona Michelangelo pentru că vrem să facem un subpasaj.


Aşa cum şi-au închis traficul în zone unde au avut mari şantiere şi nemţii, şi americanii, şi coreenii, aşa închidem şi noi, timişorenii. Sunt cele mai fireşti lucruri care se întâmplă. Numai un om redus la minte nu înţelege asta. În loc să ne bucurăm că avem o mare lucrare în desfăşurare, venim toată ziua să spunem că s-a închis circulaţia”, a lămurit primarul Robu. Cu toate că este mulţumit de felul cum decurg lucrările la Michelangelo, edilul şef promite că va lua măsuri drastice. Printre ele, instalarea de camere video şi supravegherea de tip Big Brother efectuată de studenţii liberali, cu mare succes la Acvariu.

 

4 COMENTARII

  1. Din pacate pe langa aberatiile acestui primar ,urmeaza de la 01.07.2013 sa se deschida santiere si pt pasajul Jiul si inca unul care nu-mi vine acum in minte .Circulatia va fi praf in Timisoara .

  2. „Sunt cele mai fireşti lucruri care se întâmplă. Numai un om redus la minte nu înţelege asta.”
    Exista lucruri mult mai firesti – cum ar fi, de pilda, sa se anunte de cand pana cand va fi traficul deviat din cauza lucrarilor.
    Eu as fi zis ca numai un om redus la minte se enerveaza pe jurnalistii care ii pun intrebari care nu-i convin sau pe cetatenii care seplang de lucrurile care nu le plac. Dar domnul primar nu-i redus la minte, alta trebuie sa fie problema domniei sale (de pilda, nu rezista la stres defel)….

  3. Il invit pe primar la o calatorie cu troleibuzul pe traseul Soarelui-Continental,dupa care sa vedem cine e redus la minte.
    1)Timpul unui traseu complet astazi=40 min.in loc de 12-14 min.pana acum
    2)Numar de troleibuze acelasi sau redus(atentie!program de vacanta!!)
    3)Ne-am simtit astazi ca ANIMALELE din cauza supraaglomerarii
    4)Numai un om „redus mintal”!!!nu calculeaza ca la un timp triplu in trafic ar trebui mai multe troleibuze.
    5)Alo,dle NR, ati facut politehnica ,nu scoala de balet!Calculati cam cate troleibuze in plus ar trebui pt.un transport civilizat in astfel de conditii.
    Ar mai fi multe de spus,dar mi-e sila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.