Primarul Robu un nou atac la PRESSALERT.ro: „Faceţi parte dintr-o presă de...

Primarul Robu un nou atac la PRESSALERT.ro: „Faceţi parte dintr-o presă de cancan, din ce în ce mai ridicolă, iar ziarul dumnevoastră funcţionează ca un tonomat” AUDIO

2
DISTRIBUIȚI

robu la poli07

Un tonomat de cancan – aşa a descris edilul şef Nicolae Robu site-ul PRESSALERT.ro, pentru că a fost întrebat ce înseamnă să fii reprezentativ pentru Timişoara. Întreabarea a venit în contextul în care iniţiativa sa de a pune plante exotice în centru a generat o adevărată revoltă pe Facebook, oraşul fiind numit Palmişoara. Totul a pornit de la afirmația de ieri a primarului, care a spus că o doamnă care și-a exprimat dezarpobarea față de plantele exotice amplasate în centru nu este reprezentativă pentru Timișoara.


Nu a putut oferi o explicație la ceea ce el numește “reprezentativ pentru Timișoara”, dar nu s-a sfiit să susțină că femeia din stație era “prost îmbrăcată”. Apoi, Robu a lămurit cum a scos  la iveală adevărul,  vorbind cu nişte cetăţeni care au fost de acord cu palmierii şi care, drept urmare , sunt reprezentativi pentru oraş. La sfârșit, Robu a decis să pună punctul pe “i”. “Dumneavoastră cu certitudine nu sunteţi reperezentativă pentru Timişoara. Dumneavoastră faceţi parte dintr-o presă de cancan, din ce în ce mai ridicolă, iar ziarul dumnevoastră funcţionează ca un tonomat. Înţelegeţi ce vreau să spun. Ca un tonomat”. Apoi, în timp ce ieşea din sala de conferinţe, Robu a  avertizat că va repeta cele spuse de faţă cu mai mulţi colegi pentru ca toată lumea să ştie adevărul.

2 COMENTARII

  1. Vezi ma Dragos ca si altii zic ca mine.Iti fortezi creierul prea mult si devii obositor.Nu e nevoie sa inventezi subiecte,ca sa urci in top.Mai rarutz e mai dragutz.BRAVO PRIMARLUI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.