Rugbystul timișorean Mădălin Lemnaru se recuperează la o super-clinică din Franța după...

Rugbystul timișorean Mădălin Lemnaru se recuperează la o super-clinică din Franța după accidentarea din toamnă

0
DISTRIBUIȚI

Madalin-Lemnaru-1

Mădălin Lemnaru, aripa de la RCM Timişoara, va sta timp de trei săptămâni în Franţa pentru recuperare în urma accidentării la tendonul ahilian, în toamna trecută. Lemnaru a plecat luni spre Capbreton, la una dintre cele mai bune clinici din Europa în domeniul recuperării sportive, Le Centre Européen de Rééducation réservé aux Sportifs (CERS).

Rugbystul născut la Braşov va sta timp de trei săptămâni la Capbreton, până în 13 iulie.


„Am luat aceasta decizie de a-l trimite pe Mădălin Lemnaru la CERS pentru a ne asigura că revenirea lui în echipa Timisoarei se va face cât mai repede posibil. Lemnaru este un om de bază al echipei noastre şi ne dorim ca acestă să aibă parte de cele mai bune condiţii de recuperare”, a declarat vicepreşedintele clubului, Dan Dinu.

Lemnaru s-a accidentat grav toamna trecută la un meci al naţionalei. Atunci, aripa de la RCM şi-a rupt complet tendonul ahilian de la piciorul stâng. O bună bucată de vreme, rugbystul a fost nevoit să stea cu piciorul în ghips. Iar dacă recuperarea lui Lemnaru decurge bine, și Daniel Carpo s-a accidentat la ultima ediţie IRB Nations Cup. Carpo va trebui să fie operat la ligamentele încrucişate şi va rata tot sezonul 2013 din cauza accidentării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.