SCANDALOS Șmecherul cu BMW care a lovit o femeie și a lăsat-o...

SCANDALOS Șmecherul cu BMW care a lovit o femeie și a lăsat-o să zacă în stradă, eliberat de judecători UPDATE Motivarea instanței şi VIDEO cu momentul accidentului

21
DISTRIBUIȚI

suspect_accident

Magistrații Judecătoriei Lugoj au decis astăzi să-l cerceteze în libertate pe Alin Faur, tânărul în vârstă de 28 de ani, care a lovit ieri cu BMW-ul o femeie de 56 de ani și apoi a fugit de la locul accidentului, lăsând victima să zacă în stradă. Faur are interdicție de a părăsi țara.

Faur a fost reținut ieri după ce, aflându-se la volanul unui BMW înmatriculat în Franța, a lovit o femeie din Lugoj. Polițiștii au stabilit că mașina circula cu viteză şi şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe trotuar. După ce a acroşat victima, maşina s-a izbit de un stâlp de electricitate. Şoferul şi pasagerii au coborât din maşină şi, în loc să acorde primul ajutor, au fugit.


Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată că bărbații nici măcar nu s-au obosit să vadă dacă femeia mai este în viață, preferând să fugă cu o alăt maşină care venea în spatele BMW-ului.  Femeia a fost transportată la spital cu multiple fracturi. După un adevărat circ al suspecților, polițiștii au constatat că Alin Faur se afla la volan în timpul accidentului. El nu are permis de conducere, iar când a fost testat avea o alcoolemie de 0,38, fiind dus ulterior dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

UPDATE În sentința emisă de Judecătoria Lugoj se arată că unul dintre motivele care a dus la eliberarea lui Faur este „lipsa pericolului social concret”, potrivit redesteptarea.ro. Judecătorul a avut în vedere că inculpatul a recunoscut fapta și a manifestat interes în vederea soluționării cauzei, arătând disponibilitate de a-i plăti despăgubiri victimei.
Foto: redesteptarea.ro

21 COMENTARII

  1. Dati numele judecatorului …daca era mama sau vreo ruda cu judecatorul (ea) poate ca ii dadea 29 de zile urgent… Nu va e mai rusine ??

  2. La ce ora a fost testat pentru stabilirea alcoolemiei ? Va adresez aceasta intrebare pentru CU numitul a părăsit locul accidentului si a fost testat. Mult mai târziu cand a fost gasit. Deci au trecut mai multe ore. Da? A ti facut curba alcoolemiei ?

  3. Sunt curios ce sentinta dadea judecatorul ala , daca ar fi fost ca victima copilul lui ! ….sau ma rog, sotia lui sau mama lui…… Oricul, astia sunt oameni care NU mor acasa !!!

  4. Concret trebuia sa omoare pe cineva sa fie pericol social? Ar trebui facuta sesizare la instantele superioare si la Lugoj pute a mortaciune…

  5. Eu zic ca nu are cum sa scape in recurs. Si va lua in final 2 ani cu executare, asta daca e cuminte, merge pe 320 ind. 1 C. pr. pen. si achita o parte din daune

  6. „Șmecherul cu BMW”…….asta e un retardat nu un șmecher. Dar mai vinovat decât el e acel NEMERNIC DE JUDECĂTOR care i-a dat drumul, care ar trebuii judecat pentru FAVORIZAREA INFRACTORULUI și condamnat exemplar la ani de închisoare cu executare. Și te mai întrebi dacă trebuie să ai încredere în justitie, într-o instituție coruptă până în maduva oaselor, sau trebuie să-ti faci dreptate singur, să-l linșezi ca pe câine….apoi să găsesești tu un judecător corupt și să scapi……

  7. Filmarea spune tot…toti ar trebuii arestati ptr. Favorizarea infractorului! Auzi ce motiv a gasit judecatorul ca sa-l elibereze…”si-a recunoscut fapta si va ajuta victima” oare daca politia nu-l prindea , el se preda singur si mai ajuta victima? Ce bou de judecator! Nici macar un copil de 5 ani nu are o asemenea gandire!propun ca judecatorii sa fie evaluati psihologic…. cred ca au probleme mari la mansarda! Domnule judecator bagal in puscarie pe nenorocit spre binele lui fiindca risca sa fie linsat…eu sincer daca las vedeA in fata mea nu stiu cum as putea sa ma abtin sa nu-l..

    Domnoli

  8. rușine !!! judecătorului care l-a eliberat pe acel nemernic,fără permis de conducere și băut ! ar trebui eliminați din sistem astfel de judecători !

  9. ai dreptate Mihai ! justitia din judetul Timis este super corupta ! spagari nenorociti pe care i-au cumparat tiganii !!! judecatorul care i-a dat drumul ar trebui judecat in piata publica si batut cu pietre ca in Evul Mediu ! RUSINE !!!

  10. Dati numele judecatorilor! Sa stie toata tara cum il cheama, sa aflam si care a fost pretul eliberarii. Cred ca judecatorii de la Lugoj nu au aflat ca in Romania au fost arestati magistrati pentru luare de mita! Judecatoarele din lift si altii…Asa ca, daca tot ati facut manevra cu tiganul: Avelo grija!

  11. Doamne ajuta sa dea un TIR peste acel judecator sau judecatoare care a ajuns la concluzia ca cioara asta infecta nu prezinta pericol public….ca mama lui saraca nu are nicio vina ca a nascut un asa copil retardat!

  12. Cred ca cel mai bine este sa ne facem dreptate singuri,legea talionului frate.Judecatori corupti,jegosi,javre de oameni,astia merita calcati in picioare alaturi de infractorii pe care ii elibereaza!!!Rusineeeee!

  13. La inceput aveam impresia ca tiganii aia, nu stiau ca au lovit un pieton. Dar apoi si-au dat seama ce au facut. Pentru fapta lor, toti merita puscarie, nu numai soferul, ci si restul ocupantilor care au dat dovada de lasitate. Le doresc sa infunde puscaria, tigani borati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.