Timișorenii de la Teatrul Merlin îl duc pe Dracula tocmai în Indonezia

Timișorenii de la Teatrul Merlin îl duc pe Dracula tocmai în Indonezia

0
DISTRIBUIȚI

lalala dracula

Timișorenii îl duc pe Dracula tocmai în Indonezia. Pentru prima data în istoria sa, Teatrul Merlin din Timișoara va participa la World Puppet Carnival – un eveniment la care își prezintă talentele cei mai buni păpușari ai lumii. Potrivit Evei Labadi, directoarea Teatrului Merlin, instituția va duce în Jakarta  un spectacol în premieră – ”La, la, la Dracula”, pe care îl regizează chiar ea, și la care participă ca artist invitat maghiarul Dio Zoltan.

Teatrul timișorean este unul din cele două instituții care reprezintă România alături de alte 83 de teatre de păpuși din întreaga lume.


 ”Astăzi am început repetițiile cu noul nostru spectacol. Este o comedie – horror pentru toate vârstele. Faptul că reprezentăm România în Indonezia este o onoare pentru noi, pentru Timișoara și pentru județ”, a mărturisit directoarea TeatruluI Merlin din Timișoara, Eva Labadi.

”La, la, la Dracula” reia povestea clasică și înfricoșătoare a lui Dracula pe care o spune într-un spectacol plin de umor cu păpuși care cântă. Mesajul spectacolului care durează 55 de minute este acela că părinții și copiii care nu uită basmele au o viață mai fericită. Copii, zâne și păpuși sunt atât de buni prieteni încât  se joacă împreună, vorbesc unii cu alșii, și, uneori, chiar plâng pentru problemele celorlalți.

Spectacolul va fi jucat la Timișoara abia după premiera pe care o va avea în luna septembrie în capital Indoneziei. World Puppet Carnival se desfășoară între 1 și 8 septembrie la Jakarta și Bali.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.