Adrian și Marcel Olteanu, în dosarul grupării de crimă organizată condusă de...

Adrian și Marcel Olteanu, în dosarul grupării de crimă organizată condusă de Sorin Udrea. Vezi cine a dat declarația care i-a ajutat pe anchetatorii de la DIICOT

16
DISTRIBUIȚI

adrian si marcel olteanu

În dosarul în care a fost trimis în judecată Sorin Udrea și ceilalți membri ai grupării sale apar și și alte nume cunoscute din lumea interlopă timișoreană, cum ar fi cele ale fraților Adrian și Marcel Olteanu. După ce este prezentată în rechizitoriu bătaia de la Lepa Brena, procurorul a consemnat că „în urma incidentului, Udrea Sorin Adrian a ameninţat  că se va răzbuna pe membrii echipei adverse. Prima acţiune de răzbunare s-a consumat la data  de 06.04.2013, când Udrea Sorin Adrian, împreună cu Şerban Dorin, aflaţi în trafic, au interceptat pe Calea Lipovei din Timişoara, autoturismul marca Audi în care se afla  Gearmaty Nicolaus Gelu, cu prietena sa Crihan Claudia, şi mama celei din urmă. Agresorii menţionaţi, au încercat să blocheze în trafic autoturismul marca Audi şi să exercite violenţe asupra ocupanţilor maşini. Pentru a scăpa, Gearmaty Mihail a sunat la numărul unic  de urgenţă 112 şi a condus cu viteză ridicată prin oraş, urmărit fiind de către agresori. În data de 24.05.2013, s-a desfăşurat la Timişoara, în sala Olimpia, Gala Klash-Kombat, la care a participat Stoiţi Constantin Adrian, care a fost învins la unul din meciuri prin knock-out  Aflaţi la meci, inculpatul Udrea Adrian şi fraţii Gazibara s-au bucurat de înfrângerea lui Stoiţi Adrian, manifestându-se zgomotos în incinta sălii de joc.


După concurs Găvrilă Ciprian şi  fraţii Gazibara, au participat la un spectacol organizat în incinta localului „Ibiza”din Timişoara, unde au dat mai multe dedicaţii, bucurându-se de înfrângerea suferită de Stoiţi Constantin Adrian. Acest aspect a reieşit din declaraţiile martorilor Olteanu Adrian şi Ionel Marius”. Adrian Olteanu este cel care coordonează de facto activitatea firmei de pază Rao Security, care asigura ordinea în barul Ibiza în momentul în care Tudor Stoiţi a fost înjunghiat de Caius Gazibara. Rao Security este condusă oficial de socrul său, firma de pază obţinând, în ultima perioadă, după ce soţia lui Adrian Olteanu a ajuns consilier local din partea PSD în Timişoara, mai multe contracte cu statul.

Numele lui Marcel Olteanu apare în interceptările din dosar, acesta  având mai multe discuţii cu Sorin Udrea despre Szava Nicolae, zis „Nistru”, din Oţelu Roşu. După ce într-o discuţie l-a ameninţat pe „Nistru” cu bătaia pentru o datorie,  conform rechizitoriului, Udrea ” a avut o convorbire telefonică cu Olteanu Marcel,  despre numitul Szava Nicolae, stabilind să se întâlnească la localul Millenium.  Din verificări, a rezultat că Szava Nicolae îi datora o sumă de bani lui Olteanu Marcel, iar Udrea Adrian Sorin, a fost solicitat să se ocupe de recuperarea acesteia. În timpul convorbirii menţionate, Udrea Sorin Adrian s-a arătat nemulţumit că Szava Nicolae nu i-a răspuns la telefon, precizând: … jur pe viaţa mea, că-l bat rău de tot, crede-mă o să mă duc la el la Oţelu, frate şi-l bat rău de tot!!”. Într-o altă discuţie dintre Udrea şi Marcel Olteanu, primul i-a spus că „vreau să dau de cârnaţul ăla că mâine vreau să mă duc până la Oţelu, indiferent ce se întâmplă îl bat rău de tot!”  Pentru că s-a plâns că nu ştie detalii despre viitoarea victimă, Marcel Olteanu s-a angajat în aceeaşi convorbire să afle informaţii suplimentare”. Marcel Olteanu a fost condamnat alături de Brigitte Sfăt, actuala soţie a lui  Ilie Năstase, pentru sechestrarea barmanului şi administratorului clubului deţinut la acel moment de Brigitte.

 

16 COMENTARII

  1. Alo PSD? Mai e cineva acolo? De asta v-au ales oamenii in 2012 sa promovati cupluri infractionale?? Din nou nu se va intampla nimic. Doar nu va reactiona Bojin care are un trecut spectaculos in familie in grupuri infractionale!

  2. Dragoş Boţa vad ca devii un anchetator de exceptie eu cred ca te angajeaza diicotu pe tine tu ce parere ai sa faci ordine in orasu asta
    GLUMEAM
    ba baitule dute la munca ba nesimtitule nu mai abera cu stirile tale compuse ca deja devii jalnic scrie adevarul ba maimutoiule minti lumea in ultimul hal fara de hal si cu maneaua tu ai compuso cred si mai rau aia de la diicot au preluato ca proba pai ala ii arestat orsicum este un dosar fabricat la norma

    • Eu nu GLUMESC ! Bai maimutoiule, infractor analfabet. Pune tu mina pe ceva carti si invata cite ceva despre limba romana inainte sa te iei de oameni aiurea pe internet. Vezi ca a cam inceput lumea sa se sature de timisoreni ca tine, Olteanu si Udrea si intr-o zi s-ar putea sa va puna lumea pilea-n bat fara sa mai astepte vreo sentinta de la colegii vostri de infractiuni, judecatorii. Asa ca taci naibii si pedaleaza de pe aici, analfabetule!

    • Bai maimutoiule vad ca te bagi in seama ca ciloti in cur la fiecare stire pleaca ma in oltenia ta si vezi de treaba ta ca esti jalnic ma copile nu tin parea nimanui dar sa scrie devarul nu aberatii dar mai sant unii ca tine veniti din cucuieti de munte care chiar cred ce se scrie pe tote saiturile cu voi desteptii face lumea reiting
      . Asa ca taci naibii si pedaleaza de pe aici, analfabetule!
      :)))

  3. ieftineala e si mercel asta , sifon de 2 lei ca mitru darius gainari,merita popo asta de udrea sa stea acolo bine ia facut tata mitru

  4. Da, asta e PSD-ul! De la Bojin, pana la acest cuplu de cacat, Olteanu si el,bataus, gloan, un prost de doi bani, nici sa scrie nu stie, si ea, o maimuta care nu are absolut niciun merit si nimic nu o recomanda sa fie consilier! Daca timisorenii isi pun sperantele in aceste nimicuri PSD-iste, e treaba lor! Asta e rezultatul prostiei!Aveti ce ati votat!

  5. sa-mi bag ALUP in „interlopii” matului gros !astia-s interlopi ma’ !! gainarii astia-s interlopi !!! BHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MORTACIUNILOR,ASTIA-S INTERLOPI !!! SA-I TUF IN GURA DE RATONI BASITI CU SUPAPA SPARTA,SA-I CALCAM PE JUGULARA,SA SCAPAM ORASU’ ASTA DE ZOAIE INFECTE ! auzi tu „interlopi” :))) Ba frate ,nu aveti notiunea cuvintelor,faceti de ca*cat cuvantul INTERLOP,daca oparitii astia ,canguri de cartier sunt interlopi,ne-am dat dreaq 😉

  6. Eu nu confirm! A fost o operatiune neautorizata!
    Nu confirm, repet, nu confirm că Udrea Adrian Sorin a fost solicitat să se ocupe de recuperarea banilor lui Olteanu Marcel. De asemenea, nu confirm discuţia dintre Udrea şi Marcel Olteanu, in care primul i-a spus că “vreau să dau de cârnaţul ăla că mâine vreau să mă duc până la Oţelu, indiferent ce se întâmplă îl bat rău de tot!” Şi, în sfârşit, nu confirm ca Marcel Olteanu a fost condamnat alături de Brigitte Sfăt, actuala soţie a lui Ilie Năstase.
    Pentru instituţiie statului a devenit o problemă fundamentală si vreau să felicit instutuţiile implicate în efort.

  7. De cand urmaresc presa online vad ca se pune accent din ce in ce mai mult pe adevaratele probleme ale societatii, ni s-a umplut paharul de clanuri de tigani, de interlopi, samd. Ori plecati din tara asta pe care o nenorociti ori intrati la parnaie si mergeti sa construiti borduri si sa amenajati gazoane pe la mall supravegheati de niste politisti care stau la umbra si se uita la niste gunoaie de infractori.
    Ma bucur foarte mult pentru ce a patit Udrea si toti acolitii lui, aveam un regret ca nimeni nu se atinge si de fratii Olteanu insa se pare ca acum sunt „copti” si procurorii incep sa le scoata dosarele la inaintare.
    Sunt impresionat pozitiv saptamanal de catre procurorii timisoreni si de jurnalisti care Dragos care monitorizeaza adevaratele cazuri care merita atentia locuitorilor Timisoarei si nu numai.
    Fii in continuare cu coloana vertebrala Dragos si nu pleca urechea asupra ocarilor indreptate spre tine din partea infractorilor.
    Sunt doar niste gunoaie care trebuie scoase in evidenta pentru a pune presiune media pe autoritati.
    Sincer, din punctul asta de vedere sunt foarte multumit de pressalert, investiti energie si timp pentru a demasca impostori ca sus-numitii, stiu ca ziar scris nu aveti ca sa putem contribui, dar sunt de acord sa indrept ori un 2% din impozit spre voi, ori o suma lunara pentru incurajare.
    Aveti toata stima mea, si sper ca toti timisorenii sa fie constienti de binele adus comunitatii.

  8. Ba sunteti nebuni, cum sal aresteze pe Adrian olteanu si pe Marcel Olteanu sunt oameni d ai lor, sunt afara d ani d zile pt ca su jetuit pe multi baieti, daca nu sifonau erau si ei.arestati. Nu o sai vedeti voi asa repede la puscarie cat timp mai da cate ceva in primire. Pe langa mai si pozeaza a baieti. D fapt sunt pizxx oltence. Sa va dau la muxx d jeguri penale.

  9. De acord cu CUTITE123……nu te lasa Dragos…dar cauta sa scoti la iveala si legaturile cu mafia imobiliara, cu politisti, cu procurori si judecatori ,,,pentru ca acest grup infractional nu ar fi putut sa existe fara SPATE din partea autoritatilor.

  10. voi habar navetii nik da va bagatii in seama sa judecati ratatilor ca dak era vreunu in libertate numai caraiatii perversilor si lingaiilor ce santetii atat stii sa comm si sa vb fara sa stiti cum sa existe atatia ratati groaznic mie miar fii rusine in locu vostru asa se face dreptate uite vai samar romania nimeni nui corect dar e greu sati vezii rahatu din fata ochilor

  11. auzi ” CUTITER” inteligenr ce esti tu …un jeg penal esti tu ….pacat ca nu ai avut ocazia sa te intalnesti cu pizxx de oltence !!!!! :))))))))))))) manci cacat cu kilogramul …..de fapt toti de aici care comentati ….vai de mama voastra ….cred ca doar invidea vorbeste din voi …..si foamea …cinstitilor ce sunteti !!!!!!! :)))))))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.