Aproape 500 de amenzi, în 24 de ore. Cine a stabilit recordul...

Aproape 500 de amenzi, în 24 de ore. Cine a stabilit recordul zilei la alcoolemie

3
DISTRIBUIȚI

politia rutiera testare alcool

Aproape 500 de amenzi au dat, în 24 de ore, polițiștii timișeni în timpul acțiunilor organizate în tot județul.


Din cele 495 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 83.000 de lei, cele mai multe au fost  pentru nerespectarea normelor rutiere (120 pentru nerespectarea regimului legal de viteză), încălcarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, precum şi pentru activităţi de comerţ ilicit. Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 14 permise de conducere şi au retras 17 certificate de înmatriculare. Recordul zilei la alcoolemie a fost stabilit de T. Marin, de 30 de ani, din localitatea Comani, judeţul Olt, care a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Lalescu, din Timişoara. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,85 mg/l  alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Şoferul a refuzat să se supună recoltării și s-a ales cu dosar penal. Poliţia Timiş a anunţat că vor continua şi astăzi acţiunile.

3 COMENTARII

  1. Felicitari Politiei Romane! Nu pot sa inteleg de ce se fac atat de rar, este o sursa de venit excelenta pentru buget, totodata este un mijloc prin care se poate educa bovinimea rutiera, nu se mai poate merge in Timisoara fara baston telescopic in portiera!
    Sper sa va revizuiti atitudinea si sa faceti cel putin saptamanal razii la sange.
    Inca o data felicitari pentru initiativa!

  2. La cat de vigilente sunt organelle…s-ar putea ca intr-o buna zi SA asistam la amendarea tuturor cetatenilor din trafic….pe mine nu m-ar surprinde…

  3. poza este de milioane… pe bune!

    din pacate polita de cele mai multe ori sta la pinda pt completarea salariului (sau se mai numeste solda?), nu pt a face ordine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.