Cea de-a patra tură ciclistă bănățeană se întinde pe 29 de kilometri....

Cea de-a patra tură ciclistă bănățeană se întinde pe 29 de kilometri. Vezi traseul

0
DISTRIBUIȚI

tura ciclista vpb nr 4

„Verde pentru Biciclete” pregăteşte încă o tură ciclistă bănăţeană pentru iubitorii mersului pe două roţi. Timişoreni de toate vârstele sunt aşteptaţi la cea de-a patra pedalare în natură din acest an, duminică, de la ora 15.00, punctul de plecare fiind Parcarea Timco de pe strada Circumvalaţiunii nr.


8-12. De această dată, traseul este Casa Verde pentru Biciclete – Utvin – Sânmihaiu Român – Săcălaz – Timişoara, lungimea acestuia este de aproximativ 29 de kilometri. Tura va fi parcursă în aproape patru ore şi se vor face popasuri de regrupare şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Reprezentanţii „Verde pentru Biciclete” le recomandă celor care doresc să participe la tura ciclistă bănăţeană să aibă îndeosebi biciclete de tip mountain-bike, echipate corespunzător şi se recomandă purtarea căştii de protecţie şi/sau a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja un număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii „Verde pentru Biciclete”.

Tura bănăţeană de duminică este cea de-a patra dintr-o serie de şase care vor avea loc în acest an şi sunt organizate în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu. „Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă”, transmit organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.