Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu și-a deschis birou parlamentar în comuna în care...

Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu și-a deschis birou parlamentar în comuna în care primar e tatăl șefului său de cabinet

11
DISTRIBUIȚI

Photo0356

Sub sloganul “împreună pentru o viaţă mai bună”, cu mini sobor de preoţi şi masă festivă – aşa şi-a lansat astăzi deputatul PSD Gheorghe Ciobanu cabinetul parlamentar de la Jebel. Imediat după slujba la care l-a avut în dreapta sa pe preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, deputatul a ţinut o conferinţă de presă  în cadrul căreia a detaliat că „am deschis acest cabinet la Jebel pentru că am promis în campanie electorală.


Cunoşteam electoratul şi le ştiam problemele. Vreau să îi mulţumesc domnului primar Sabin Bociu (n.r. cabinetul funcţionează în incinta primăriei). Intenţionez, în luna septembrie, să deschid un al doilea cabinet parlamentar la localitatea Moraviţa. Vom avea un program permanent de audienţe, vineri de la 10.00 la 12.00. Vrem să dezvoltăm aria funcţionalităţii pe lângă întâlnirile de audienţă,vrem să avem discuţii cu toate categoriile sociale”.

Pentru a  arăta că nu stă degeaba de când a fost ales pentru un nou mandat, Ciobanu a lămurit că „de la începerea mandatului funcţionăm cu peste 100 de studenţi. Am avut dezbateri pentru implicarea tinerilor în politică. Cei 100 de tineri care activează în cadrul cabinetului sunt împărţiţi pe 13 departamente: educaţie, sport, sănătate, cultură, mediu, dezvoltare rurală, economie şi mediu de afaceri, proiecte europene şi comunicare transfrontalieră, comunicare, documentare”.  Şeful de cabinet al deputatului este Alex Bociu, preşedinte al Ligii Studenţilor  Social – Democraţi din Timişoara şi fiu al primarului de la Jebel. Şeful PSD Timiş Titu Bojin a promis, populist, că speră ca partidul său să deschidă cabinete parlamentare chiar şi în localităţile unde nu are colegii, asta pentru a fi în sluba cetăţenilor aflaţi la nevoie. La eveniment a luat parte şi Ramona Olteanu, fosta şefă de cabinet a lui Ciobanu, actualmente consiler local.  Prima veste proastă a fost dată chiar de primar. Întrebat ce probleme are pe care speră să le rezolve Ciobanu, Bociu a declarat că el şi-a făcut temele şi că are proiecte pe bani europeni. Poate Ciobanu, a spus însă edilul din Jebel, îi va ajuta pe oameni cu iniţitive legislative.

 

 

11 COMENTARII

  1. Al dracu, acuma Olteanu Ramona nu mai este sotia interlopului Adi Olteanu? Ati uitat? :))))))))

    Parlamentarul are buget oficial de reclama pt presa la cabinet sau i-au ramas sticlele de whisky de cand era la vama?

  2. Faptul ca Gh Ciobanu si-a deschis un cabinet parlamentar poate fi o noutate, o stire. Dar ca si l-a deschis tocmai in localit. unde e primar tatal sefului de cabinet nu vad ce e asa senzational si de interes public?! asta ne intereseaza p noi oamenii din localit sau colegiu? :)))

  3. bv dle Ciobanu! inca o data dovediti ca sunteti deputatul faptelor pt ca ati deschis inca un punct de contact cu noi cei pe care v-am ales si pe care ne reprezentati.este o miscare eficienta in ciuda comentariilor si injuriilor!

  4. Bojin din nou nu stie ce spune. In ce colegiul PSD nu are parlamentari??? Parca au obtinut 9 mandate din 9 posibile (8PSD+1UNPR). Bojine te-a luat valul iar debitezi enormitati. Ce presedinte de filiala??? Panglicar la fel ca traseistul notoriu Ciobanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.