EXCLUSIV Fiică de primar, şantajată cu publicarea unor imagini de la videochat....

EXCLUSIV Fiică de primar, şantajată cu publicarea unor imagini de la videochat. Vezi ce trebuia să facă pentru a nu fi compromisă

0
DISTRIBUIȚI
santaj
Tânăra, reţinută pentru şantajarea fiicei primarului din Curtea, la ieşirea din Parchet

Şanţajiştii fiicei unui primar au fost prinşi în flagrant, peste drum de secţia 3 de Poliţie din Timişoara, astăzi, după amiază, de poliţiştii de la DGA. Operaţiunea coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a pornit de la plângerea depusă de fiica primarului din comuna timişeană Curtea care a reclamat că este ameninţată să restituie mai repede un împrumut de aproximativ 5.000 de dolari, pe care ar fi trebuit conform unei înţelegeri scrise să-l înapoieze până în primăvara anului viitor.

Cea care a sunat-o în numele celor care au împrumutat-o s-a prezentat ca fiind avocata lor şi ca să fie mai convingătoare a început să facă presiuni, spunându-i că va trimite controale de la toate instituţiile la covrigăria pe care şi-a deschis-o cu banii respectivi. Ba mai mult, a anunţat-o că ar avea mai multe imagini cu aceasta în ipostaze indecente din perioada când ar fi lucrat la o firmă de videochat şi i-a spus că, dacă nu va restitui banii rapid, va pune pe gardurile din comuna unde tatăl ei este primar afişe cu fotografiile respective.


Femeia de la telefon, identificată ulterior ca fiind Bianca Bota, de 32 de ani, i-a cerut „ţintei” să vină măcar cu câteva sute de euro, iar când a văzut că a venit la întâlnire doar cu 300 lei i-a spus că nu o va ierta şi va face ce a promis. Nu a mai apucat pentru că a fost ridicată de cei de la DGA împreună cu cei doi soţi pentru care trebuia să recupereze banii. După mai multe ore de audieri, cei doi care au împrumutat banii au fost lăsaţi să plece acasă. „Împotriva clienţilor mei a fost începută urmărirea penală, dar nu s-a luat nicio măsură restrictivă”, a declarat avocatul Raluca Popescu, cei doi fiind cercetaţi pentru complicitate la şantaj.

Creditorii au declarat pentru PRESSALERT.ro că „naşul nostru de cununie are o amantă căreia i-am împrumutat o sumă de bani. Pe acte i-am dat 4600 de dolari şi încă 500 de euro fără acte. Ne-au promis că o să ne ia parteneri cu ei în firmă, dar nu s-a întâmplat acest lucru.  Am vrut să ne restituie banii mai repede. În contractul pe care-l aveam se spune că banii trebuie să-i dea până în 2014. Am vrut să vorbim cu tatăl ei care este primar la Curtea ca să ştie de situaţie. Atât. Grecu Camelia ne-a spus că vine cu 400 de euro. Nu avea banii şi a spus că vine după două, trei ore cu 300, dar cînd ne-am întâlnit avea doar 300 de lei. Nu am acceptat suma pentru că era prea mică „.  Contactată, fiica primarului din Curtea, Camelia Grecu, a negat că ar fi trebuit să devină parteneră cu creditorii în afacere şi a refuzat să comenteze despre modul cum a fost şantajată.

Aproape de miezul nopţii, Bianca Bota, care a fost reţinută pentru 24 de ore pentru şantaj, a fost dusă în arestul Poliţiei Timiş, refuzând să facă orice fel de declaraţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.