EXCLUSIV Nicolae Robu acuză PSD că plăteşte „taxă de protecţie” jurnaliştilor şi...

EXCLUSIV Nicolae Robu acuză PSD că plăteşte „taxă de protecţie” jurnaliştilor şi explică cu ce a şantajat partidul aliat, bănuindu-l că a comandat atacuri la adresa sa

8
DISTRIBUIȚI

nicolae_robu_AP-1024x682

Jurnaliştii care-l critică pe şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, nu au scăpat, nici la şedinţa de ieri de atacurile primarului, aşa cum reiese din stenogramele obţinute, în exclusivitate, de PRESSALERT.ro. Acesta i-a asigurat pe colegii săi că „majoritatea cetăţenilor , la care ajunge Monitorul Primăriei, dacă noi îl distribuim în mod corect, nu au alte informaţii. Să nu credeţi că stau să citească ce scrie mai ştiu eu cine” şi i-a anunţat că a cerut o monitorizare specială legată de ultimul număr în care sunt prezentate realizările din primul său an de mandat. Nicolae Robu a spus, în premieră, că îşi asumă să declare cea mai frumoasă terasă din Piaţa Operei cea cu palmieri chiar dacă „o să sară mai ştiu eu ce  mare deştept şi ziarist şi o să spună că de aia a luat premiul, că are palmieri. Nu de aia, ci pentru că este cea mai frumoasă, în mod clar. Trebuie să avem tăria să înfruntăm criticile celor care nu au nici un fundament, cât şi cei care au critici uneori fundamentate”.

Şeful PNL Timiş s-a confesat în şedinţă că „unii chiar se cred importanţi prin simplul fapt că scriu ei ceva sau mă critică pe mine.


A apărut acuma o discuţie că eu le-am cerut celor de la PSD să nu-i mai plătească, dar nu scriu asta, dar eu asta le-am cerut, vă spun dumneavoastră, că v-am mai spus că sunt plătiţi de PSD. Şi am avut o discuţie tranşantă la un moment dat. Am spus „hai să lămurim lucrurile. Nu mă deranjează că se scrie negativ la adresa mea, de către X, Y sau Z, pentru că aceste personaje nu reprezintă absolut nimic. Pot să scrie până obosesc. Ce mă deranjează este ca aliaţii mei să dea mâncare celor care fac aşa ceva. Şi le-am spus – ştiu că-l plătiţi şi pe ăsta, şi pe ăsta şi pe celălalt. Pe unii chiar prin salar, la vedere, dar nu numai. Dincolo de salariu mai este şi altceva, despre care eu ştiu. Nu-i norma lucrul ăsta. Hai să clarificăm, dacă nu şi eu ies public şi spun uite cum funcţionează alianţa noastră. Scrie ăsta, ăla şi ălălat, scriu aşa cum scriu la adresa mea şi sunt plătiţi tocmai de aliaţi. Vreţi să facem cunoscut asta, facem, nu este nici o problemă. E anormal. Şi atunci s-au jurat că n-au plătit să scrie împotriva mea, dar evident au recunoscut că plătesc, dar zic că plătesc ca să nu scrie negativ împotriva lor. Şi atunci am spus, asta înseamnă taxă de protecţie. Voi lucraţi cu taxă de protecţie? (râsete în sală). Că nu aveţi vână să înfruntaţi astfel de nemernici care din asta trăiesc?  Chiar vă pasă de asta? Vreau să văd ceva şi au promis că vor lua nişte măsuri în continuare. Vom vedea imediat reacţiile – momentul în care vor fi şi ei criticaţi înseamnă că nu mai plătesc taxă de protecţie. Despre asta este vorba”.

8 COMENTARII

  1. Daca satie ca exista jurnalsiti platiti, sa faca bine sa le spuna numele si sa dea dovezi. Daca nu ii nominalizeaza si nu produce dovezi, este un caraghios nenorocit tocmai bun de OTV!
    Frumos de tot este ca nu tine seama de critici si face tot ce-i trece lui prin cap. Abia astept alegerile locale urmatoare…

  2. voi ati aruncat o privire in monitorul primariei? parca ar fi un ziar dinainte de 1990. nicio pagina fara poza lui robu. la orice eveniment relatat in ziar, hopa si peruca vopsita. inclusiv in poza cu echipa aia de fotbal proaspat promovata. penibil. pe vremea aluia reales de 4 ori treceau si 2 numere ale monitorului fara poza lui.

    ca a venit vorba de psd. cu tot dispretul pe care il port partidului lui iliescu, cu toata scirba pt furtul startului campaniei electorale cu cacialmaua campaniei pt spitalul de copii, sint convins ca GRINDEANU ar fi fost de 1000 de ori mai bun ca robu si in afara scalei de masura la discretie si bun simt fata de robu.

  3. prostu de robu cam are dreptate……dar nu i vorba de cumparat. un mic, o ciorba ……ce ziaristi avem in tm? puxx lelii……3 la leu! credeti ca ar da vreunul in maimutoiul asta fanfaron fara liber de la psd?! sa fim seriosi….oricum si gunoaielor din psd le vine randul, cum au patit o si nemernicii de la pdl…..si tot asa…..ei fac bani, noi tot prostanaci suntem. ii doare la basca de prostime, dar noi ne tot bagam in seama ca boii, ne dam cu presupusu de unul sau altul. toti is gunoaie!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.