Finanțele Publice din Timiș, blocate pentru a doua zi consecutiv de protestul...

Finanțele Publice din Timiș, blocate pentru a doua zi consecutiv de protestul spontan UPDATE 2 Cine a reînceput lucrul

14
DISTRIBUIȚI

protest finante 2

Finanțiștii din Timiș au întrerupt activitatea pentru a doua zi consecutiv în semn de protest față de proiectul de stabilire a sediului viitorul sediu al Finanțelor Publice Regionale la Deva. Câteva zeci de contribuabili așteaptă la ușa sediului Finanțelor, sperând că va fi reluată activitatea.  Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 La ora 8,30, sediul Finanțelor Publice din Timiș a fost deschis, dar oamenii care au intrat și și/au luat bon de ordine au făcut, în marea lor parte, cale întoarsă pentru că ghișeele erau închise.


Finanțiștii sunt deciși să continue protestul, afirmând @suntem în perfectă legalitate pentru că, astăzi suntem aici ca avertizori publici pentru a sesiza opinia publică de faptul că se doreşte comiterea unei ilegalităţi”. Protestarii discutau şi de ameninţările transmise de la Bucureşti prin intermediul şefului Finanţelor Publice din Timiş că „dacă nu reîncepem lucrul ne trimit DNA-ul pe cap pentru că subminăm economia naşională şi nu se fac plăţi către asistaţii social”. Într-un comunicat semnat de preşedintele sindicatului Fintim, Adrian Găvruţă, se spune că „discriminarea şi dezavantajarea judeţului Timiş, respectiv a municipiului Timişoara, fără a existenţa vreunei motivaţii întemeiate şi rezonabile reprezintă nu numai un act nelegal, ci chiar un abuz de putere al celor care au propus o astfel de variantă de regionalizare a ANAF”.

UPDATE 2 Activitate a reînceput la cote reduse în sediul Finanţelor Publice Timiş. Sunt deschise două ghişee unde se încasează taxe şi impozite, restul rămânând în continuare închise.

14 COMENTARII

    • BRAVO BĂ’ !!! !!! 80% DIN RAPANOSII AIA AU VOTAT SCHIMBAREA,AU VOTAT LA REFERENDUM IN FAVOAREA BANDITILOR SI LEPRELOR DIN POLITICA ! SA VA MUTE-N MORTII VOSTRII LA POPLACA,SA FACETI FOAMEA CA NAPOLEON PE INSULA ELBA ))))) ATI VOTAT PSD,LATURA AIA DE PARTID CARE A NARUIT TARA,CEA MAI MARE CLOACA DE BORFASI,ACUM CIOCU’ MIC SI SAVURATI MU!A ! Muhahahahahha

  1. E o diferenta intre a tine toate institutiile in Timisoara si a le muta alandala prin regiune. Pentru sediul finantelor s-au cheltuit sume foarte mari de bani. Ar fi total nerentabil sa se mai cheltuie inca o data suma, odata cu mutarea. Plus, la Deva ar trebui formati foarte multi functionari de la zero. Procesul asta va dura foarte mult. Una peste alta, unele directii pot fi mutate prin orasele din regiune, dar judicios, cu argumente. De exemplu, romsilva sa fie la Caras, ca au multe paduri. Directia drumuri si poduri poate fi la Deva, ca ani de zile vor fi santiere in zona, cu autostrazile, si tot asa. Dar Finantele? Pe ce argument?

    • Domnule Radu, de unde si pana unde ati scos-o pe asta cu funcționari care ar trebuii formati? Ce servicii aveți voi la finanțe si nu au ei la Deva? Intoxicați oamenii cu tot felul de prostii.

  2. sa va mute pe toti, sa va dea afara cand sa schimbat totul eu sunt unu din oamenii dati afara de voi de colegi, nu imi pasa de voi ati zis ca pdl nu e bun, lasa ca sunt buni usl-isti, foarte bine ponta mutai pe toti asa cum vrea chitoiu si amanta lui, nu ii baga in seama pe robu si bojin oricum rade toata lumea la bucuresti de ei

  3. stati sa vedeti cand o sa va duceti la Deva pt o adeverinta ! si o sa va spuna acolo foarte senin ca nu aveti totul in regula pt a o obtine…si va mai duceti odata ! si pierdeti timp si bani…macar aici santem aproape…de ex la Finante la Lugoj am intalnit oameni extraordinari…nu m-am putut duce personal sa ridic o hartie de care aveam nevoie si functionara de acolo mi-a trimis-o prin posta,recomandata pe cheltuiala dansei ! asa ca sa nu generalizam ca nu sant toti la fel ! iar la Finantele din Timisoara sant oameni foarte capabili !

    • Asa cum celor din Timis nu le convine sa mearga la Deva pentru o adeverinta, fiti siguri ca nici celor din Hunedoara, Arad si Caras nu le convine sa mearga la Timisoara.

    • bai functionar cordit ce esti? de ce mananci cac…t? NUMENI NU VA MERGE LA DEVA PENTRU VRE-O ADEVERINTA. Pentru oameni nu se va schimba absolut nimic.

  4. toti soarecii aia din strada care behaie acum sunt identici cu jegurile de „revolutionari” parati,ar vrea si ei sa fie intelesi,au dreptul sa ceara dar nu e obligatoriu sa li se dea !GUNOAIELOR,v-ati crezut zmei,trantori la stat,acum a cazut napasta peste voi,ha ?…cum pot fi eu,cetatean de rand ,solidar cu niste LEPRE !…faceti-va bagaju’ si luati viteza,ori la Deva ori in Cipru la masline,’tu-va muma-n cur de sobolani,ia luati de la Ponta,luati cu sare :)))))))))

  5. scarbele alea de la preluari declaratii, sfidand cozile care se formeaza preiau declaratii de la colegi sau de la unii care nu stau la rand ,desigur te trateaza cu lehamite si fereasca D-zeu sa intrebi ceva ca-ti raspund in ”doi peri” .cum is astea de la declaratii asa-s majoritatea din finante .asa ca mutati-i de aici .eu i-as reduce la mai putin de jumatate din cati sunt acuma .din pacate nu-i va muta si nici nu-i va reduce nimeni ci dinpotriva vor mai angaja ,datorita faptului ca din 1990 si pana astazi conducatorii tarii ne prezuma a fi HOTI si EVAZIONISTI .se trag sforile si va iesi ca ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.