Nicolae Robu a dezvăluit momentul când încă se bucură ca un copil

Nicolae Robu a dezvăluit momentul când încă se bucură ca un copil

3
DISTRIBUIȚI

robu bojin victorie 1

Este a treia săptămână în care primarul Nicolae Robu nu organizează briefing-uri de presă, nu poate fi  găsit la telefon şi nu oferă declaraţii despre problemele importante pentru timişoreni. Acesta care a decis, mai nou, să comunice, aproape exclusiv pe Facebook pentru a avea control complet asupra modului cum sunt formulate textele.

Astăzi Robu a postat pe pagina sa un text  de maximă importanţă pentru cetăţenii urbei de pe Bega.  „Dragi prieteni, Sâmbătă seara, am avut plăcerea să joc fotbal alături de foştii jucători ai lui Poli: Călin Rosenblum, Adrian Stoicov, Florin Bătrânu, Sorin Vlaicu, Orlando Trandu şi Ovidiu Cuc, cu actualul antrenor de portari Călin Frunză în poartă, într-un meci caritabil, menit să strângă fonduri pentru ajutorarea copiilor care au nevoie de hidroterapie, iniţiat de d-na doctor Ioana Vârtosu.


Dincolo de satisfacţia în sine a participării la o acţiune de caritate, am avut o mare bucurie să înscriu două goluri, ambele la vinclu. Dacă pt. primul trebuie să mă credeţi pe cuvânt, pt. că, din păcate, cameramanul l-a ratat, pe al doilea îl puteţi vedea în înregistrarea ataşată. Acceptaţi-mi, vă rog, patima pt. fotbal -de la care m-am ales cu meniscurile şi ligamentele încrucişate rupte la ambele picioare- şi treceţi-mi cu vederea lauda. Eu chiar mă bucur cu toată fiinţa şi acum de un gol frumos, la fel cum mă bucuram când eram copil. Şi în definitiv, cum ar fi viaţa dacă n-am presăra-o, din când în când şi cu câte-o secvenţă ludică?”. Astăzi în timpul vizitei de la garsonierele nefinalizate din Piaţa Traian, Robu a rugat reporterii de la televiziuni să îi dea înregistrările video cu golurile sale, pe motiv că „e munca mea, sunt mândru”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.