Percheziții la suspecți de evaziune fiscală care au emis facturi false. Cât...

Percheziții la suspecți de evaziune fiscală care au emis facturi false. Cât este prejudiciul

4
DISTRIBUIȚI

mascat spate

Procuroii de DIICOT și cei de la „Crimă Organizată” fac 27 de percheziții, în această dimineață, la locuințele unor persoane suspecte de evaziune fiscală și spălare de bani.


Descinderile au loc în Gorj, Hunedoara și Mehedinți și se desfășoară la locuințele suspecților, precum la sediile unor firme. În total, în acest dosar sunt vizate 25 de persoane.

Potrivit procurorilor, în perioada 2010 – 2011 suspecții ar fi emis facturi fictive prin intermediul unor firme pentur justificarea unor operațiuni cu materiale feroase și neferoase. Prejudiciul în acest caz este estimat la aproape 2 milioane de euro. Perchezițiile sunt coordonate de Biroul de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, de BCCO Craiova și de procurorii DIICOT Gorj. La acțiune participă polițiști de la „Crimă Organizată” Mehedinți și jandarmi din Gorj și Craiova. 30 de persoane urmează să fie duse la audieri la sediul DIICOT Gorj.

4 COMENTARII

  1. Pai in timisoara 60% a populatiei provine din GJ, Dj şi MH. În calitate de oltean Da, mă interesează şi ce se întâmplă pe coclaurile de pe care am emigrat. Nu mai fiti intoleranti!

  2. sa treiesti vere badulesti,
    ca bine i-o zisesi lu banateanu ala cu slana-n gat.
    ca daca nu veniam noi icisia in banat mureau astia de puturosi si jegosi ce is.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.