Spital de lux ca-n filme americane: Bojin promite încheierea unui parteneriat cu...

Spital de lux ca-n filme americane: Bojin promite încheierea unui parteneriat cu un grup de investiții din SUA

3
DISTRIBUIȚI

bojin la psd03

Un spital de lux ridicat de americani pe banii lor în maximum trei ani de zile, este investiţia pe care Titu Bojin a anunţat că o negociază pentru timişeni. „Am semnat ieri proiectul care ne împuterniceşte să propunem consiliului judeţean aprobarea realizării unui campus spitalicesc cu o firmă de realizări de investiţii din SUA.


Am fost ieri şi am semnat acea înţelegere între noi şi firma PMG din America pentru realizarea acestui campus. Vor fi 600 paturi, 300 de apartamente, o şcoală şi o grădiniţă cu până la 300 de locuri pentru grădiniţă şi o şcoală un centru de pregătire pentru asistente care vor participa în practică. Va fi un centru de excelenţă cu toate dotările de ultimă oră, avem termen 300 de luni ca să stabilim locaţia. Ar trebui să fie locaţia de la Giroc. În zona Girocului avem susprafaţa de teren necesară”, a detaliat Bojin. Acesta spune că investiţia este de peste 300 de milioane de euro şi că județul încheie un parteneriat cu investitorii din SUA. „Noi asigurăm infrastructura şi terenul, ei fac construcţia şi dotările, există un grafic”.  Mai mult, servciile oferite vor fi la standarde înalte. Cele medicale vor fi oferite pe bază de abonament, al cărui preţ nu va sări de mai mult de 10-15 euro.

 

3 COMENTARII

  1. „Americanul” cu care a semnat Bojin intelegerea se numeste Malk Abd El-Hadi. Un anglo saxon din tata in fiu dupa capul presedintelui CJT! Mai usor cu „americanii” astia Bojine ca…Saints are coming…si nu te vad bine

  2. Un oriental cu cetatenie americana e american, vrei nu vrei, tipule de la cablu. Exact cum orientalii cu cetatenie romana sunt romani. Vrei sau nu, rasist imputit, astea-s vremurile. Esti mos si e vremea sa dai coltul sa lasi pe altii sa respire.

  3. O gramada de americani de origine araba, raman o gramada de arabi. Cu atat mai mult dupa 11 septembrie si asta o stim cu totii! Acesti sudanezi si yeneniti, care au dat buzna peste presedintele Bojin, sunt niste tepari adusi de Mihai Moticica, omul de casa si de combinatii al distinsului domn Bojin care, la dictarea lui Moticica, a semnat un memorandum, vorbin cu nonșalanță de garanții suverane. Adica, statul roman garantează, tot statul roman dă 10 Ha teren iar arabii, chipurile, iau credit dij banci pe barba noastă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.