Trei bătăuși au intrat în casă peste o familie și i-au luat...

Trei bătăuși au intrat în casă peste o familie și i-au luat pe toți la pumni

3
DISTRIBUIȚI

DSCI6148

Trei bărbați sunt cercetați penal pentru violare de domiciliu și lovire și alte violențe după ce au provocat un adevărat scandal în localitatea timișeană Cărpiniș.


Totul a început în 19 iulie, seara, într-un bar, unde doi bărbați, Răzvan S., de 25 de ani, și Grigore S., de 36 de ani, s-au luat la harță. Mai târziu, tânărul, însoțit de doi prieteni, a venit acasă la bărbatul de 36 de ani. Aici, au dat buzna peste acesta, fratele său, de 35 de ani, și mama celor doi și i-au luat pe toți la bătaie. Victimele au chemat poliția, iar agenții ajunși la fața locului i-au găsit pe bătăuși acolo și i-au luat la secție pentru audieri. Răzvan S. este cercetat și pentru conducere fără permis. Inițial, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în 20 iulie au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara cu propunere de arestare preventivă. După audieri, unul dintre agresori a primit interdicția de a nu părăsi localitatea timp de 30 de zile, iar ceilalți doi sunt cercetați în libertate.

 

3 COMENTARII

  1. Concurs de infractiuni,iar ei sunt cercetati in stare de libertate? Numai in Romania se poate asa ceva…
    Oare ce mai trebuiau sa faca pe langa ce au facut ca sa fie retinuti?Trebuia sa moara una dintre victime?
    HAlal justitie…

  2. Bai judecatoare-o daca o batea pe mata si pe tactu si pe vreunu din fratii tai cum te-ai fi simtit daca acei calai ar fi fost judecati in stare de libertate?? Ce siguranta mai aveai?? Sau voi judecatorii va ganditi numai sa va fie voua bine si familiilor voastre si pentru restu oamenilor Dumnezeu cu mila… Dar normal in birou vostru inchis si ascunsi printre dosare nu aveti de unde sa stiti cum este realitatea… poate decat atunci cand mai pica cate un fraier de judecator/ procuror/ politist pt luare de mita, si vede pentru prima data cum este sa iti petreci o noapte pe lângă borfaşi… Lua-v-aş morţii în pulă de magistraţii pulii mele ….

  3. Cum adica in libertate ca nu inteleg?Udrea e pe arest fara sa fi dat o palma,ci doar a luat,si astia intra peste oameni in casa,bat tot ce prind si se judeca in liberate???Unde e pericolul public ca nu inteleg?Dragos mai bine le spuneai ca sunt stapanii Carpinisului si asa probabil stateau unde meritau!Tara de rahat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.