80 % dintre profesorii din Timiş au obţinut cel puţin 5 la...

80 % dintre profesorii din Timiş au obţinut cel puţin 5 la titularizare. Vezi AICI rezultatele

0
DISTRIBUIȚI

profesori examinari01_resize

Emoţii pentru viitorii dascăli. 800 din cei 990 de dascăli din judeţul Timiş care s-au prezentat la proba scrisă a examenului de Titularizare au obţinut cel puţin nota 5, potrivit datelor furnizate de Ministerul Educaţiei. Profesorii se „bat” pentru 144 de posturi titularizabile şi peste 2.000 de fragmente de posturi.


Rezultatele parţiale ale probei care a avut loc săptămâna trecută au fost publicate în această dimineaţă pe site-ul edu.ro, dar şi la cele patru centre de examen din judeţul Timiş. Opt dintre profesori au reuşit performanţă să obţină nota maximă, însă sunt şi câteva cadre didactice care s-au prezentat total nepregătiţi şi au luat nota 1. Cei aproape 1.000 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de Titularizare pe 30 iulie la 65 de discipline. Vă reamintim că doi dintre dascăli au încercat să copieze şi au fost eliminaţi din sală, printre care şi soţia inspectorului şcolar adjunct Aurelian Sima.

Contestaţiile se depun în perioada 5 -6 august la sediul Inspectoratului Şcolar Timiş, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 8 august. Nota minimă de promovare a examenului este 7. Prima etapă de repartizare a dascălilor va începe pe 9 august, urmând ca din 14 august să fie repartizaţi profesorii care au obţinut cel puţin nota 5 pentru posturi pe durată determinată. Vezi AICI  ce notă ai luat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.