Adelina Pastor, locul 7 la Mondialele de Atletism cu ştafeta 4X400

Adelina Pastor, locul 7 la Mondialele de Atletism cu ştafeta 4X400

0
DISTRIBUIȚI

adelina.pastor.cupadecristal2013

Timişoreanca Adelina Pastor a alergat în finala ştafetei 4X400 de metri sâmbătă seara, în penultima zi a întrecerilor de la Campionatul Mondial de Atletism de la Moscova.


Echipa României s-a clasat pe locul 7, iar alături de Adelina Pastor au mai alergat Mirela Lavric, Sanda Belgyan şi Bianca Răzor. Proba fost câştigată de Rusia.

România a alergat pe culoarul 8 după ce se calificase în finală în urma descalificării Jamaicăi. Au mai concurat Franţa, Ucraina, Nigeria, Rusia, SUA, Marea Britanie şi Italia. Adelina Pastor a fost cea care a deschis concursul, iar după cursa ei, România a făcut penultima schimbul de la bănăţeancă la Mirela Lavric. Oneşteanca nu a reuşit să recupereze foarte mult până a preluat ştafeta clujeanca Sanda Belgyan. Înainte de ultimul schimb, cu Bianca Răzor, echipa României a fost ultima. La final, Rusia s-a impus cu un timp de 3:20:19 minute, iar România a terminat pe locul 7 cu 3:28:40, deoarece Italia a fost descalificată. Podiumul a mai fost ocupat de SUA şi Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.