Blues la patru chitări cu Vali Răcilă şi invitații săi din publicul…...

Blues la patru chitări cu Vali Răcilă şi invitații săi din publicul… avizat GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1849059830">

racila (7) [1024x768]

Sunetul blues-ului autentic a răsfăţat pe deplin urechile melomanilor prezenţi aseară în clubul Rost, recitalul susţinut de Vali Răcilă dovedindu-se a fi un eveniment cu ştaif, colorat cu o sumedenie de surprize.

Pe parcursul celor două reprize muzicale artistul a interpretat piese ca „Is that a monkey you got“, „I’m crazy for my baby“ sau „Spoonful“, iar cele patru chitări ale sale – dintre care cea mai veche are 110 ani – au generat sound-uri de excepţie pentru urechile celor prezenţi. Recitalul a fost colorat de momente în care Vali “SirBlues” Răcilă i-a încurajat pe spectatori să fredoneze alături de el, iar pe alocuri acesta a oferit date importante în legătura cu versurile melodiilor și semnificaţiile acestora. Concertul a fost interactiv, astfel încât o serie de muzicieni timişoreni prezenţi în public s-au alăturat pe scena din Rost cântecelor interpretate de binecunoscutul bluesman. Printre aceştia s-au numărat Laci Farkas (Quo Vadis) şi o importantă parte a trupei Burning Table – Saşi Vuşcan, Szabo Zsolt şi Bogy Nagy –  iar publicul i-a răsplătit cu aplauze furtunoase.

Foto: Corneliu N. Vaida

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.