EXCLUSIV Control la Poliția Lugoj după scandalul cu pistoale dintre clanurile țigănești....

EXCLUSIV Control la Poliția Lugoj după scandalul cu pistoale dintre clanurile țigănești. Vezi ce legitimație s-a găsit la perchezițiile de la clanul Viscol

29
DISTRIBUIȚI
claudiu chebici
Comisarul şef Claudiu Chebici, şeful Poliţiei Lugoj

Începe controlul la Poliția Lugoj de mâine, au declarat, în exclusivitate, pentru PRESSALERT.ro surse oficiale din cadrul IPJ Timiș. Comanda Poliţiei Timiş a luat această decizie după gravul incident dintre cele două clanuri țigănești, în care cei din gruparea lui Boț Iulian, zis „Viscol”, au tras cu pistolul în adversari.


Ulterior, expertiza a stabilit că s-au folosit două pistoale cu glonţ care până acum nu au fost găsite. Ancheta internă de la Poliţia Lugoj va viza modul în care poliţiştii de acolo au acţionat pentru prevenirea acestor evenimente, dar şi dacă au fost strânse informaţii despre acţiunile clanurilor cunoscute pentru acţiunile violente. Investigaţiile în dosarul scandalului au fost efectuate de o echipă de la Serviciul Investigaţii Criminale de la Poliţia Timiş, poliţiştii din Lugoj în frunte cu comisarul şef Claudiu Chebici, cel care conduce din 2008 Poliţia Lugoj, remarcându-se doar prin cât erau de abătuţi. Legăturile dintre clanul „Viscol” şi poliţişti sunt dovedite şi de o descoperire făcută în timpul percheziţiei efectuate ieri la palatul lui Boţ Iulian  – acesta avea o legitimaţie pe numele său,vizată la zi, de la Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor. Pentru că nu avea legătură cu dosarul, legitimaţia a rămas în posesia celui care după câteva ore a fost arestat.

29 COMENTARII

  1. legitimatiile pot fi si pt membri simpatizanti ai IPA. un fel de spoiala… dai 100 lei si primesti sticker sau platesti pe insigna etc… insemnele nu ar trebui oferite oricarui membru.

    • Habar n-ai pretene!
      Aici este o treaba penala care dateaza de pe vremea lu’ Medrea. cel mai corupt general de melitie dupe zaharia si multz mult altzii!!!
      pe legitimatia asta, nu ai treaba: nici un politzai (din UE) nu se leaga de tine; ai acces gratuit la hoteluri IPA asistenta medicala gratuita IPA etc etc. Dar asta ar fi valabil numa’ pt. politzisti si fostii politisti. Din pacate in Romania pe shpaga evident au primit asemenea legitimatii tot felul de infractori inclusiv tzigani. Daca s-ar face un control serios multe capete din Politie ar cadea. RUUUSHHHIIINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Politia romana. HALLO DOMNU MINISTRU DE INTERNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      DECRETATI UN CONTROL SI O SA VEDETI ADEVARATA CORUIPTIE DIN POLITIA ROMANA!!!

  2. De ce nu se autosesizeaza parchetul in urma perchezitiilor si asupra averii acestora?? …valuta..aur…proprietati….masini de sute de mii de euro,ca au nu gluma,care e originea acestor averi??. Nici unul nu am vazut sa se trezeasca dimineata sa mearga in statia de autobuz si sa mearga la servici , sa plateasca taxe si impozite ca noi cetatenii acestei tari.Sunt tare curios cum si de unde au atitia bani?????dar ce mai conteaza ca, in continuare traim intr/o tara corupta,se stie fara sprijinul autoritatilor nu ajungeau la nivelul acesta de imbogatire.
    Cred ca daca s/ar afla nivelul de coruptie la care au ajuns aceste clanuri tiganesti ne/am minuna!!!!
    RUSINE RUSINE RUSINE!!!!!traim in continuare intr/o tara corupta la maxim!!!!!
    OAMENI BUNI TREZITI-VA!!!! E MAI MULT DECIT BATAIE DE JOC
    Claudiu Chebici comandantul de la Lugoj chiar se „lupta „cu ei de cind a venit la conducere dar din pacate mai sunt si alte institutii care frineaza la bunul mers al societatii.
    Procurori ,judecatori corupti si alti politisti dar nu cred ca,Claudiu Chebici s/a „convertit”la moneda de coruptie a tiganilor,da cei care au fost inaintea lui Nacu si cu Borcea au facut averi pe spatele tiganilor,inca odata RUSINE!!!!
    Eu daca ma plimbam cu un Lamborghini se „muta” DICOT-ul vizavii de mine, da la astia nimic…nimic…nimic…

  3. Ce dracu mai cauta Chebici sef de politie la Lugoj? Dupa ce a luat examenul cum l-a luat, ca toata politia stie ca el”trebuia” sa fie acolo, dar cel mai bun a fost un coleg de-al lui de la Crima organizata. E pe mana cu tiganii din totdeauna! Trebuia schimbat demult, pana sa se intample atatea in Lugoj.

  4. HALLO D.G.A. HALLO D.I.I.C.O.T.
    Verificati dosarul penal cu „furtul” de bauturi alcoolice in val. de peste 2 Miliarde lei „reclamat” de S.C. FORTUNA S.R’L. Lugoj care stagneaza in sertarele Parchetului Lugoj si Politiei lui Chebici (prieten bun cu patroana de la S.C. Fortuina S.R.L.) din anul 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    huooooooooooooooooooooooooooooooo !!!

  5. Si apoi politia Lugoj sa faca un control la IPJTimis ca sa vada dc se detin informatii despre clanurile tiganesti din Timisoara, dc s-au derulat actiuni pentru identificarea actiunilor in care sunt implicate clanurile de rromi, modul cum au acumlat averi colosale …..etc…si apoi IPJ timis sa deruleze actiuni de control la Politia Capitalei , cre sa deruleze actiuni de control la IGPRF apoi la MI etc…..SA FIM SERIOSI….

  6. aloo gara…
    te-a pus chebici sa-l vorbesti de bine??? zilele trecute erau sa se omoare la un botez ptr ca nu s-au inteles cu guta de a luat-o ala la fuga cand a vazut sabii si pistoale… unde erau oamenii lui chebici?
    nu vorbiti prostii ca asta e mai rau decat borcea and company… aia erau in functie cand au dat tiganii cu banul pe asta l-au adus pe bani tiganii asa ca nu mai vb ca sa va aflati in treaba…
    tiganii ii alimenteaza pe majoritatea traficantilor de valuta de la lugoj cu cash iar politia stie plus firmele de constructii care fac afaceri cu maran care castiga licitatiile apoi le subcontracteaza lucrarile.
    oamenii pusi in politie de maran cu cei pusi de tigani fac treaba sa mearga la lugoj unsa struna

  7. Poate verifica stimambili cum si-a ridicat casa seful Politiei Lugoj. sa vada cum au ajuns materialele la el, cam cat l-au costat si cine i le-a furnizat. Nu cred ca dintr-un salariu stimabilul Chebici și-a ridicat ditamai vila

  8. Numai in Timisoara sunt peste 500 de auto cu „spoiala” pe parbriz,culmea, respectivii NU au legatura cu meseria de POLITIST!!!Poate ne spune ceva despre acest aspect dureros presedintele I.P.A. Timis,Gheorghe Moldovan!?!

  9. Din moment ce în această asociație care teoretic aparține polițiștilor, au fost acceptati tot felul de impostori: jandarmi, comunitari, pompieri și orice persoane ce cotizează substanțial, ăsta e reversul medaliei. A devenit o asociație pentru toți „wanna be”, unde polițiștii sunt pe cale de dispariție.

  10. Legitimatie / insigna de parbriz IPA ( International Police Association )
    Pret: 200 Lei.

    Modalitate de contact: YM: iparomania_2012.

    Modalitate de plata: Ramburs.

    Starea: Nou.

    Garantie: Da.

    Cantitate: 10+.

    Oras: Bucuresti.

    Modalitate de livrare: Predare personala.

    Legitimatii de parbriz IPA – Asociatia Internationala a Politistilor.
    Insignele au serii gravate.
    Suporturile sunt din piele naturala 100% si prinderea se face cu ventuze.
    Mai multe modele disponibile.
    Livrare personala in Bucuresti.
    Livrare prin Posta Romana (10 lei) pentru restul tarii.
    Reply With Quote Reply With Quote Rate Seller
    04-02-2013 08:47

  11. Este folosita in principal la evitarea amenzilor pe principiul „fratele-meu, hai ca sunt si eu de-al tau”.

    Se si pedepseste conform art 240 din codul penal cu inchisoare intre 3 luni si 5 ani daca persoana nu are calitatea sa foloseasca acele insemne. Persoana care vinde aceste insemne este pasibila sa-si piarda functia si risca inchisoarea.

    Se practica in Ro. Bafta la vanzare.

  12. Cred că liderul de la IPA habar nu are pe ce lume trăiește. Chiar aș fi curios să văd și eu încadrarea juridică pe care o face el pentru astfel de fapte.

    Uzurparea de calităţi oficiale
    Folosirea fără drept a unei calităţi oficiale, însoţită sau urmată de îndeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

    Însemnele IPA nu sunt și nici nu vor fi niciodată „însemne oficiale” pentru că nu aparțin unei instituții a statului.

  13. Sunt unele institutii cum ar fi Politia de Frontiera(Granicerii),Jandarmeria-infiintata inca de pe vremea lui Cuza cu atributii clare in domeniul ordinii publice care au tot dreptul sa fie membri cu drepturi depline in IPA!Jandarmii au propria Sectie IPA si nu accepta impostori!Nu pune Jandarmeria pe acelasi nivel cu Politia Locala,Comunitara,Gardieni Publici ori cum o sa se numeasca!Niciodata Jandarmeria nu o sa elibereze prin Sectia lor legitimatii civililor!Numarul de pe legitimatia IPA trebuie sa corespunda cu cel al insignei astfel se pot descoperi si impostorii adevarati!Asa ca poti sa te musti singur de fund rautaciosule cu un singur neuron si ala impregnat intr-o baie de ura!

  14. Trebuie sa fie controlate toate politiile din judet ca in toate oraselele sunt specimene asemanatoare. Si daca treaba cu legitimatia e adevarata sa-l controleze si pe cel care le-a dat. Sa-i destitue pe toti si sa-i puna la munca ca s-au invatat sa fie doar sefi.

  15. Vad foarte des comentarii in care diferiti cunoscatori isi dau cu parerea ca … asa ar trebui procedat. Sunt si multe idei valoroase. Dar eu ma intreb daca cei care sunt pusi , de la „sefoi” la „sefuleti” in politie nu ar fi cazul sa se autolapideze in piata publica, daca habar n-au cum sa rezolve, legal, aceste probleme. Ei, ce pisicul meu cauta in aceste functii banoase ? Pulimea e obligata sa-i plateasca pentru ca ei sa-si demonstreze incompetenta. Si intrucat reusesc acest lucru cu brio, primesc salarii de merit si prime dodoloate ! Daca astia ar fi in China , ar plati fiecare cel putin … un glont !

  16. Cateodata se mai rastoarna galeata cu laturi. Ce sa-i faci, asa e in viata, nu te poti ascunde tot timpul.
    O zi de lucru la IPJ Timis.
    Dimineata bem cafa si dam ture pe hol sa se vada bulanele si posterioru, dam buna dimineata ca vine sefu.
    In fiecare zi incercam sa dam o aparenta de normalitate unor escroci ajunsi sefi in urma unor simulacre de examene, si ne iese tot timpul. Ne straduim sa fim in asentimentul sefului, chiar daca vine cateodata nervos din te miri ce sedinte, si dupa ce il calmam ii spunem ca oricum aia sunt slabi si invidiosi.
    Lucram cat mai lucram, mai o pauza de o tigara, mai urmarim traficul pe hol, cine mai intra cine mai iese, cate o stricata, mape, iar mape, nervi intinsi la maxim…
    Si deodata apare vestea, a facut >>>> accident de masina, e in stare grava la spital impreuna cu nevasta-sa, soacra si copilul… masina e praf… nu se stie daca mai scapa,… Deodata parca ma simt mai bine, sunt mai animata, imi vine sa zambesc, dar ma prefac afectata…, orice as zice tot imi vine sa zambesc, Nu stiu de ce dar dintr-o data sunt foarte vesela si tot zambesc fara sa ma ot abtine. Ce nenorocire gandesc in sinea mea, dar ma uit si la ceilalti si ii vad pe unii cu gura pana la urechi.
    Dar cel mai afectat este sefu, si noi suntem in asentimentul lui, ce om cu suflet…
    E radioconferinta… sefu urla si tuna, nu prea e bine, lipsesc nu stiu ce rapoarte, (Cum? n-a adus rapotul, ce proasta! nu ma pot abtine, asa ii trebuie, oricum e o stricata, se crede sexi dar zici ca e de pe Aradului). Toti sefi, sefuleti, tensiunea e maxima. Ii mai trage sefu de urechi pe cate unii ca de ce s-a intamplat aia… Gata a trecut si asta..
    Toti pleaca cu lectia invatata. Le-a aratat sefu cine e sef aici… da aici, ca in alta parte sunt altii mai sefi…
    Eu mai stau un pic, dar ma cam plictisesc. Deja e rutina, in fiecare zi acelasi lucru… Cat o fi ceasu? Ma duc pana la toaleta, fac pipi… Ma uit in oglinda… au cam inceput sa apara riduri, dar fundu? nu, nu, nu e destul de ferm, poate ar mai trebui sa merg la fitness.
    Ma intalnesc cu sefu (TM-xx-BFM)… il salut… eu stiu ca este un om bine pregatit, degeaba incearca unii sa insinueze, mai bine si-ar vedea de treaba lor.
    Doamne ce caldura…! Si pe noi nu crede nimeni…Ma suna sotu, il asigur ca totu e bine, poate sa stea linistit, sa cumpere niste fructe, da as manca…Poate sa vina pe la 4, 4:10 in fata la inspectorat.
    Da e inregula acum, e liniste, s-au asezat apele… N-am terminat fisele alea… M-a tinut aia de vorba >>>>>> Lasa ca le termin maine, da maine le termin, oricum am 30 de zile…
    Am plecat, ceau fetele, ne vedem maine, Sa traiti sefu (ma urmareste cu subinteles, are libidou crescut, sigur ma vrea, da chiar arat bine astazi…)

  17. @xeros
    Bravo, mi-a placut! Subtila, doar pentru cunoscatori….. bravo!
    Miss I, respectele mele!
    Cu plecaciune……Archibald.

    PS. Multi se bucura de caroseria aia contorsionata…… Oameni mici,mici.mici…nefericiti si tristi……

  18. Subtila si ilustrand cu acuratete o buna parte a lucratoarelor din IPJ tm.din fericire mai sunt si tipologii care nu se regăsesc aici si care ii concurează pe polițiștii de cariera.Asteptam o descriere si a echivalentului masculin …

  19. AM CERUT SI CEREM IN CONTINUARE SA SE AUTOSESIZEZE PRIMUL MINISTRU AL ROMANIEI, CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU :
    IN LUGOJ NE TEMEM DE SIGURANTA NOASTRA SI A COPIILOR NOSTRI, SUNT NUMAI PROXENETI LA TOT COLTUL, IN CENTRUL ORASULUI, LANGA POLITIE, LA LICEE SI SCOLI.
    AUZIM NUMAI DE DROGURI,BATAI ,IMPUSCATURI,SCANDALURI CA-N VESTUL SALBATIC, ACCIDENTE PE SOSEA SI PE TROTUAR .
    AVEM PRIMAR,POLITIE,PROCURORI,JUDECATORI ; PE CINE REPREPREZINTA , PE CINE APARA ? PE CINE PLATESTE ……………………………………………………………….
    PRESSALERT = DREPTATE,ADEVAR,CURAJ,INITIATIVA,INFORMATIE = DACII =
    CURAJ ! ITI SUNTEM ALATURI .

  20. @Mimi
    Intrebi sau raspunzi?
    Gheorghe Popescu a ajuns exact ce ii era destinat> a fost un sef libidinos toata viata, iar acum la batranete se perinda prin inspectorat ca o stafie… fara niciun sens si fara nicio destinatie…
    Credeam ca pe vremea comunistilor ajungeau ofiteri de militie oameni bine pregatiti, cu o inteligenta peste medie, insa Popescu Gheorghe imi infirma acest lucru. Un badaran, fara cultura, nici cu pregatirea profesionala nu a impresionat pe nimeni, doar cu badarania si caracterul de oltean nesimtit…
    Domnule Popescu Gica degeaba ai incercat tu sa fii mai mult decat erai, tot ce ai realizat e ca te-ai facut de ras… Respectul din partea colectivului nu se castiga prin badaranie, mistouri si nesimtire…
    Dar mai ai timp, in 3 ani pana la pensie, poate ne vei demonstra totusi ca esti competent, bine pregatit si ai un nivel de inteligenta peste medie, iar noi doar ne-am inselat in privinta ta…

  21. ce aveti cu tigani mincatile pulxx sava bata gura po daca au esit acesti uameni o fost dumnezeu cu ei a avut mila de ei ce aveti voi in potriva eliberarea lor a facut niste uameni cu scoli superiuare nau omarit pe nima asa ca taci normal ca voi romani aveti in cap numa violuri sa facecti cum dracu vreti sa iasa un om de la asa ceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.