Farmacista Rodica Vlad vrea să-l dea în judecată pe viceprimarul Traian Stoia

Farmacista Rodica Vlad vrea să-l dea în judecată pe viceprimarul Traian Stoia

0
DISTRIBUIȚI

rodica-vlad

Viceprimarul Traian Stoia a fost ameninţat de afacerista Rodica Vlad că va fi dat în judecată după ce a afirmat, săptămâna trecută, că aceasta a „fost în spatele sau în faţa” retrocedării ilegale a unei clădiri istorice care aparţine municipalităţii. Viceprimarul Timişoarei a ţinut să precizeze, astăzi, cu ironie că „am făcut măgăria spunând că nu ştiu dacă doamna farmacistă Rodica Vlad este în faţa sau în spatele problemei, dar chiar nu ştiu dacă este în faţă sau în spate, poate e la mijloc”. Traian Stoia spune că nu este intimidat de ameninţările Rodicăi Vlad pentru că are dovezi că tot ce spune este adevărat, iar în acest sens, astăzi, a făcut o nouă dezvăluire.


Potrivit viceprimarului Timişoarei, pe strada Odobescu, nr. 31, o clădire istorică deţinută de farmacista Rodica Vlad a fost modificată fără să respecte proiectul aprobat de municipalitate. Astfel, Primăria Timişoara i-a dat o amendă afaceristei şi în instanţă s-a decis că trebuie să aducă clădirea şi acoperişul la forma iniţială. „Tot în instanţă s-a decis că în cazul în care Rodica Vlad nu va aduce clădirea la forma iniţială, atunci Primăria să realizeze acest lucru dar pe cheltuiala firmei deţinute de farmacistă”, a explicat viceprimarul Stoia.

Vă reamintim că săptămâna trecută, viceprimarul Traian Stoia afirma în cadrul unei conferinţe de presă că o clădire veche de pe Bulevardul Tinereţii a fost retrocedată ilegal, iar în acest moment Primăria Timişoara se chinuie să o ia înapoi. Traian Stoia declara că în această retrocedare ilegală a fost implicată şi Rodica Vlad, care a fost împuternicită de Edith Grecu, femeia care a revendicat clădirea, să depună la notar trei cereri de deschidere a procedurii succesorale. Astfel, Edith Grecu a intrat în posesia clădirii istorice pe baza unui certificat de moştenitor fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.