Nicolae Robu recunoaşte că sondajele sale pe Facebook sunt „amatoriceşti”

Nicolae Robu recunoaşte că sondajele sale pe Facebook sunt „amatoriceşti”

4
DISTRIBUIȚI

robu victima rosu

Sondajele făcute de primarul Nicolae Robu pe Facebook sunt un subiect  la fel de fierbinte ca zilele de vară. Întors de la Mamaia, staţiune de pe plaja căreia le-a spus timişorenilor care i s-au plâns că fac saună să uite de tramvaiele noi pentru că municipalitatea are alte priorităţi, primarul a descins pe şantierul de la Michelangelo.


Acolo,  întrebat despre activitatea sa de pe Facebook, acesta a explicat că nu are de ales şi că atunci când vrea să ia decizii trebuie să se consulte cu cetăţenii, ori la dezbaterile publice nu iau parte niciodată o mie de oameni,  cam câţi răspund la întrebările virtuale.  Robu s-a apărat şi a spus că este un om apropiat de ştiinţă şi că ştie cum se face un sondaj pe Facebook,  de accea nu emite pretenţia că are un eşantion reprezentativ. Ba mai mult primarul a admis că sondajele sale sunt unele „amatoriceşti”. Chiar şi aşa, Robu spune că nu renunţă la metoda sa preferată de chestionare, pentru că „m-aţi văzut pe mine să renunţ atunci când sunt criticat?” .  Ba mai mult, primarul s-a convins cât de importante sunt sondajele sale.  Dincolo de numărul mare de persoane care îi răspund, Robu a fost măgulit de faptul că fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, a comentat pe pagina sa, chiar dacă a fost dezamăgit că acesta nu a dat like şi nici nu a postat dislike.

4 COMENTARII

  1. Daca vraea sa demonstreze ca are cojones Robu sa faca un sondaj cu intrebarea : Vreti ca Primarul Robu sa-si dea demisia maine” like pentru DA si scrieti dislike pentru NU.
    Nu e evident ca e mai usor sa dai like decat sa scrii text dislike ? In plus textul dislike poate fi sters de catre proprietarul paginii in timp ce like-urile nu pot fi manevrate.
    Propun ca Robu sa mai faca un sondaj sa puna intrebarea invers, Vreti ca, cluburile sanctinate sa ramana inchise ? Sa vedem atuci rezultatele ! Pana atunci ramane un papitoi, cand vad text de genul ” intrati si dati like pagini, aveti o mare sansa…. doar azi mai puteti vota – suna a comercialism ieftin si reclama de duzina. Penibil .

  2. Lucrând iarăși cu materialul clientului, cităm: ” m-ați văzut să renunț când sunt criticat” ? Corect, altcineva spunea că „numai b… este perseverent” !

  3. Nu sondajele sunt „amaturicesti”, ci e el, al vostru primar asa…:) Dar asta a ajuns ca eba lu’ base… Bai, professore! Crezi ca virgula cuvantul „amaturicesti” exista in limba romana sau doar in teasta ta plina de par vopsit? Nu faci paduchi de cat esti de netuns?…:) Dar poate la primaria timisoarei treb sa fii paduchios, ca sa te impui printre restul tractoristilor de acolo…:)

  4. Tu il pui in incurcatura pe „omul de stiinta” roby…:) Crezi ca acest capusor – par mult si negru, creier putin si maro – intelege tot ce ai scris tu?…:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.