Primăria anunţă că timişorenii se vor uita la filme din maşină, ca...

Primăria anunţă că timişorenii se vor uita la filme din maşină, ca în SUA

1
DISTRIBUIȚI

cinema masini

Viceprimarul Dan Diaconu le pregăteşte timişorenilor o surpriză începând cu sâmbăta din 31 august. Oraşul de pe Bega va avea un cinematograf în aer liber în apropierea Stadionului „Dan Păltinişanu” pentru că pe ecranul din faţa lui vor fi proiectate filme artistice. Viceprimarul Timişoarei a explicat, astăzi, că „ecranul este unul de dimensiuni mari care poate fi vizibil de la 250 de metri, iar în acest moment se difuzează doar materiale informative şi de utilitate publică.


Însă zona în care este amplasat ne permite să realizăm un cinematograf pe durata verii. Vrem ca de dimineaţă să se difuzeze filme pentru copii, iar după-masa şi seara filme artistice”.

Mai mult, municipalitatea doreşte ca din toamnă, când vremea se răcoreşte, timişorenii se se poată uita la filme chiar din maşina personală, la fel ca-n filmele americane. „Pregătim o premieră naţională, vrem să închidem circulaţia, sâmbăta, în zona din faţa ecranului, iar timişorenii să vizioneze filme din maşină pentru că sunetul va fi transferat cu un aparat special direct pe frecvenţa radioului din autoturisme”, a explicat Dan Diaconu. Până la inaugurarea cinematografului, reprezentanţii primăriei au dat ordine ca parcul să fie curăţat pentru ca timişorenii să stea pe iarbă. Viceprimarul Timişoarei estimează că filmele vor putea fi urmărite de cel puţin 2.000 de persoane, iar dacă cetăţenii vor fi interesaţi, filmele artistice ar putea fi proiectate pe ecranul de lângă stadion şi duminica.

1 COMENTARIU

  1. Doamne ce fericiti sunt locuitorii din Stadion,Soarelui si Girocului : dimineata aud desene animate , dupaamiaza filme de actiune iar noaptea discoteca .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.