Primarul Robu se anunţă ca fiind un vizionar în domeniul sondajelor pe...

Primarul Robu se anunţă ca fiind un vizionar în domeniul sondajelor pe Facebook

8
DISTRIBUIȚI

robu laptop

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a explicat, astăzi, încă o dată, cât de benefice sunt sondajele pe care le realizează pe pagina lui de Facebook. Deşi a fost luat în derâdere chiar şi de presa centrală pentru activitatea pe care o are pe renumitul site de socializare, primarul Robu a ţinut să precizeze că „eu oricum ştiu ce am de făcut şi fac, îmi văd de treaba mea în continuare.


Există un cântec al formaţiei Phoenix în care se spune „toate au fost la timpul lor ceva exagerat”. Ediul şef este convins că cei cărora li se pare ieşit din comun că face sondaje pe Facebook îi vor da dreptate peste câţiva ani şi s-a întrebat retoric „cum să nu utilizezi un asemenea instrument? La dezbaterile publice convenţionale erau zece cetăţeni şi atunci se pune întrebarea: ce e mai relevant? Să consulţi faţă în faţă zece cetăţeni sau să consulţi în mediul virtual mii de cetăţeni. Dacă îţi răspund 300, mie mi-au răspuns şi o mie, tot sunt mai mulţi decât cei care ţi-au venit la o discuţie directă. Una e 300 şi alta e zece”.

În final, Nicolae Robu a conchis că ar trebui să fie apreciat pentru că ia legătura cu cetăţenii pe Facebook şi, deşi nu se află în Top 10 cei mai urmăriţi primari pe Facebook, s-a lăudat că „nimeni nu interacţionează cu atâta lume cu câtă interacţionez eu. Vreau să-mi spuneţi o persoană din ţara asta care are o interacţiune mai strânsă cu atâta lume”.

Foto: Titus Bălan

8 COMENTARII

  1. Raspunsul la sondaje e sugerat de catre primar inca din preambul.Iar postacii isi fac treaba.Am postat un text civilizat,dar critic, la adresa primarului si… a disparut in cateva minute.Textul,nu primarul :).

  2. sa-l invete cineva pe dom’ primar s afaca un poll pe facebuc. sa vedem atunci. Nu dupa postari care pot fi sterse. Dar cred ca stie ce inseamna dar ii e teama… Ar trebui sa-m provoace ziaristii…” fa domne poll-uri calumea, daca tot te pricepi la fb!!!” 😀

  3. andrei esti inca norocos ca nu esti blocat acolo, oricine nu impartaseste opiniile psihopatului, sfarseste la un moment dat ca fiind blocat. Apoi se lauda ca lumea e de acord cu el si-l sustine in tot ceea ce face. chiar si cand se vopseste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.